POZNATI INFLUENSER I FOTOGRAF POSTAJE PEVAČ!  Dušan Petrović je konačno ispunio svoj davnašnji san, a evo šta je rekao tim povodom!
Alo

Influenser Dušan Petrović (26), pored primarnog zanimanja modnog fotografa kojim je stvorio ime i karijeru, ispunio je i svoju veliku želju i oprobao se kao pevač. U saradnji s Ateljeom Trag koji potpisuju muziku i aranžman na stihove Jovane Radosavljević, Dušan je snimio svoju prvu pesmu i spot „Krug“.

Iako su se mnogi iznenadili, raspevani modni fotograf za Alo! kaže da je uvek pevao, ali da je sada odlučio da to uradi i javno.  

- Svi ljudi koji me bolje poznaju znaju da ja imam dva glavna interesovanja, a to su fotografija i pevanje - počinje novopečeni pevač, i dodaje:

- Do sada sam pevao po kući, u kolima i samo s bliskim prijateljima, ali tokom karantina sam na Instagramu pevao i javno, a ljudima se to dopalo, tako se i rodila ideja da snimim pesmu - kaže Dušan.

Petrović navodi da ništa nije prepuštao slučaju, pa je zbog svog estradnog debija išao i na časove pevanja.

- Kao mali sam pevao u horu, ali zbog ovog projekta snimanja pesme išao sam i na časove pevanja. Angažovao sam Suzanu Dinić, koja je pevala i prateće vokale za pesmu „Krug“. Imao sam pet, šest časova na kojima smo radili tehnike pevanja, ali usput sam shvatio da ne znam da dišem, pa smo najviše vežbali disanje koje je za pevanje izuzetno važno - nastavlja on.

Dušan navodi da uprkos tome što je uplovio u muzičke vode nema naročite aspiracije na tom polju i ne planira da napusti fotografisanje i režiranje muzičkih spotova.

POZNATI INFLUENSER I FOTOGRAF POSTAJE PEVAČ!  Dušan Petrović je konačno ispunio svoj davnašnji san, a evo šta je rekao tim povodom!

Alo

 

- Možda će zvučati banalno, ali plan je samo da se zabavim i probam nešto novo. Čitao sam komentare u stilu šteta što je napustio fotografiju, ali to nije tačno. Fotografija mi je primarno zanimanje, ali ne vidim razlog da ne probam još nešto - kaže Dušan.

Na komentare zlonamernih koji tvrde da ne bi trebalo da peva Dušan se ne obazire, ali navodi da je od pripadnika estrade dobio samo reči hvale i ogromnu podršku.

- Što sam stariji i kako godine prolaze sve manje me zanima šta ko ima da kaže, jer nekim ljudima uvek će nešto smetati. Spremam drugu pesmu, ali ne vidim sebe samo kao pevača, ovo radim isključivo da bih se zabavio i kao neku vrstu hobija za koji imam talenat. S estrade su mi svi dali podršku i svi su bili u fazonu samo napred, ali ne napuštaj fotografiju - završava kroz smeh Dušan razgovor za Alo!.

 Nisam znao kako se snima spot

Iako je do sada snimio i režirao na stotine muzičkih spotova, Dušan kaže da je za svoju pesmu angažovao produkciju jer kada je on došao na red, bukvalno nije znao kako se to radi.

- Bez obzira na to što sam organizovao nebrojeno mnogo spotova, radio scenarija i snimao ih, kada je trebalo da to uradim za sebe, bukvalno nisam znao kako se to radi i šta je sve potrebno. To je jedini razlog zbog kog ispod spota ne stoji moj potpis - objašnjava Dušan.

 Krenuo stopama Dejana Milićevića

Dušan Petrović iako mlad umnogome podseća na svog starijeg kolegu Dejana Milićevića. Obojica se bave modnom fotografijom, režijom spotova, vizuelnim identitetom drugih, ali i Dejan je devedesetih pevao, imao svoj album i nekoliko dueta s poznatim pevačicama.

- Dejana sam skoro upoznao i ozbiljno me je iznenadio. Kad je čuo pesmu javno me je podržao na Instagramu i rekao da pakujem kofere i idem na Evroviziju. Volim ljude koji nisu sujetni i koji su ostvareni. On je neko ko je svima nama u modnoj fotografiji raskrčio put - zaključuje Dušan.

ZORICA MARKOVIĆ U BOLNICI! Pevačica potvrdila navode da je hospitalizovana, a evo koji je razlog

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading