OBORILI REKORD Poznati influenseri u nezaboravnoj avanturi po Evropi sa pametnim satovima (VIDEO)
Promo

Evropa je ponovno otvorila svoje granice za posetioce, stvarajući idealnu priliku za ponovno otkrivanje Starog kontinenta. U sred letnje sezone HUAWEI je pozvao dvoje avanturista, Zuzia i Andrzej Treneiro, da krenu na 21-dnevno putovanje tokom koga će proći kroz osam evropskih zemalja.

Tokom ove misije oni učestvuju i u raznim izazovima, upoznaće lokalne influensere, razgledaće šarmantne znamenitosti Evrope, a povrh svega moći će da saznaju hoće li HUAWEI Watch 3 Pro sa baterijom koja traje tri nedelje preživeti ovu misiju.

Nakon Grčke, Rumunije i Bugarske, 04. i 05. avgusta, Zuzia i Andrzej Treneiro, su boravili u Srbiji. Prvog dana boravka, zajedno sa našim lokalnim influenserom Stevanom Pialeom isprobali su aqua ski aktivnosti na Adi Ciganliji u Beogradu. Drugog dana, Dušan Petrović je uživao u ulozi vodiča i pokazao je Zuzia i Andrzej centar grada i Kalemegdansku tvrđavu, a njih je posebno oduševio pogled na ušće Save u Dunav.

Svi uzbudljivi događaji, od početka ovog puta pa sve do kraja, svakodnevno se objavljuju na kanalima HUAWEI društvenih mreža i forumu HUAWEI Community - HUAWEI Community.

Mi smo takođe uspeli da dobijemo i odgovore na par pitanja od Stevana i Dušana.

OBORILI REKORD Poznati influenseri u nezaboravnoj avanturi po Evropi sa pametnim satovima (VIDEO)

Nedavno ste ugostili dva inostrana influensera koja su se otisnula na tronedeljno putovanje Evropom i pokazali im “adrenalinsku stranu” Beograda. Kako ste se proveli?

Stevan:

Provod je bio odličan. Zabavili smo se i mogu vam reći da sam jako srećan što sam imao priliku da budem deo ovog odličnog projekta koji je organizovala kompanija Huawei.

Dušan:

Volim da upoznajem nove ljude, posebno one koji nam dolaze iz inostranstva. Imao sam priliku da ih po najvećem pljusku sprovedem po centru Beograda. Ali ni to nije smetalo da im se Beograd dopadne, posebno pogled na ušće Save u Dunav.

Smatrate li za sebe da ste avanturisti ili radije ne izlazite iz zone komfora?

Dušan:

Smatram da jesam. Volim da probam razne adrenalinske sportove kao i generalno, nove stvari u životu. Život je jedan i ne treba ga trošiti u zoni komfora.

Kakvo iskustvo za Vas je bilo skijanje na vodi – a i kakav Vam je bio otkucaj srca u tom trenutku?

Stevan:

Bilo je zaista fenomenalno iskustvo. Ne zna se kome se više dopalo skijanje na vodi ali jedno je sigurno, svi smo mnogo uživali i zabavili se. HUAWEI Watch 3 Pro je merio naš puls i mogu vam reći da je adrenalin bio na visokom nivou.

Stevane, da li vam je prijao ovakav vid aktivnog odmora budući da pauzirate sa snimanjem serije "Igra sudbine"?

Stevan:

Naravno, uvek biram aktivan odmor. Volim pametno da iskoristim pauzu I svaki put se na snimanje vratim jači.

Dušane, kao neko ko je pobornik novih tehnologija, koliko ih koristite i da li su one doprinele i vašim navikama vežbanja?

Dušan:

Koristim ih dosta. Jedan od najkorisnijih mi je svakako Huawei pametni sat. Mnogo mi je bitno to što mogu da se javljam i razgovaram preko sata, jer veliki deo vremen provodim u kolima i to je stvar koja mi dosta olakšava život. Pored toga, kalendar, kvalitet spavanja pa i temeratura kože su mi stvari koje jako znače i pomažu u privatnom i poslovnom zivotu. S obziorm da novi HUAWEI Watch 3 pro sadrži puno novih karakteristika od kojih se naročito izdvoja trajanje baterije do 3 nedelje, on će sigurni biti moj sledeći izbor.

Da li biste se i vi otisnuli na tronedeljno putovanje i koju od aktivnosti biste tom prilikom baš voleli da isprobate?

STEVAN:

Apsolutno!

Čak se nadam nekoj sličnoj akciji. Što se aktivnosti tiče voleo bih recimo neki Tour de Dunav (bicikl, čamac, trčanje, plivanje, letenje. Sve može).

DUŠAN:

Naravno! To bi bila jedinstvena prilika da se doživi posebna vrsta avanture. Ne bih imao ništa protiv ni da se organizuje negde van granica Evrope.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading