ĐANI NIŠTA NIJE KUPIO SLAĐI ZA DAN ZALJUBLJENIH! Pevač je za to imao debeo razlog, a deci je dao urnebesan odgovor!
Printscreen

Iako radi punom parom, za dan zaljubljenih smo uspeli da uhvatimo Radišu Trajkovića Đanija na njegovom nastupu. On je otkrio da li je iznenadio svoju suprugu, kako je Slađa i da li postoji neka njegova pesma u koju nije verovao - a da je postala pravi hit.

Đani je priznao da ništa nije supruzi Slađi kupio za Dan zaljubljenih, ali ono što je deci rekao kao razlog nasmejalo je sve.

- Nisam joj, nažalost, priredio nikakvo iznenađenje. Svake godine je iznenadim. Sinoć sam baš kasno stigao sa puta i baš sam bio premoren i ustao sam negde oko tri danas. I pitaju deca "šta si kupio kevi?", rekoh gotovo sad, prošao voz. Uvek je iznenadim. Sinoć sam legao u jedanaest - rekao je Radiša Trajković Đani.

ĐANI NIŠTA NIJE KUPIO SLAĐI ZA DAN ZALJUBLJENIH! Pevač je za to imao debeo razlog, a deci je dao urnebesan odgovor!

Foto: Printscreen/instagram

 

Đani je prokomentarisao i zdravstveno stanje njegove supruge Slađe.

- Skinuli su joj konce. Sad se čeka da rana zaraste. U maju ima prvu kontrolu, treba da radi magnetnu rezonancu. Daće dragi Bog da ništa nije ostalo. Pa da krenemo moja žena i ja u novi život. Mi smo 26 godina u braku, i pre toga se znamo. Svi znaju da je to velika ljubav. Žalim kera što je sa nama a kamoli moju ženu - rekao je Đani.

PROCENJENO NA VIŠE MILIONA EVRA! Ovako će biti podeljena imovina Lazara i Danice Ristovski nakon razvoda!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading