TAJNI SUSRET ANE BEKUTE I DAŠE! Za pevačicu je imala samo jednu molbu koja razara i najhladnija srca!
Alo

Supruga Milutina Mrkonjća, Daša, koju je napustio pre više od jedne decenije, i žena koju je poslednjih godina života voleo, Ana Bekuta, su se sastale i jedna drugoj ponudile pomoć u teškim trenucima.

- Ana je dosta razmišljala o Daši i svim pričama koje kruže od kad ih je Mrka napustio. Zna Ana koliko je Mrka brinuo o Daši, da je posećivao stalno i pomagao joj novčano, zato je sada odlučila da ode kod nje da barem porazgovaraju - kaže izvor. 

TAJNI SUSRET ANE BEKUTE I DAŠE! Za pevačicu je imala samo jednu molbu koja razara i najhladnija srca!

Ataimages

 

- Prijatno se iznenadila, jer ju je Daša uljudno primila i ugostila. Lepo su sele i uz kafu sve razjasnile. Iako se pričalo da Daša živi na rubu egzistencije, to ipak nije tačno, ali joj je Ana svakako ponudila pomoć, kad god joj zatreba. Smatra da je toliko dužna svom Mrki, sa kojim je živela poslednjih 10 godina, a zna koliko je on lepo pričao o Daši i da je uvek bio tu za nju.

- Daša se Ani zahvalila na svemu, naročito na poseti jer su sad konačno sve razjasnile. A Daša je toliko bila dirnuta ovom posetom da je zamolila Anu da na proleće kada se prolepša vreme zajedno odu na Mrkin grob.

ZNAČI DA NISAM ULUDO RADILA! Maja Odžaklijevska presrećna zbog priznanja koje je dobila, sada će sve biti drugačije!

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading