PORODICU KRIJE OD OČIJU JAVNOSTI! Oliver Mandić je 22 godine mlađu suprugu zaprosio na nesvakidašnji način, a ćerki su dali dva imena!
E-stock

Oliver Mandić, svoju sadašnju suprugu Maju sreo je nakon što je okončao prvi brak i odmah je zaprosio, a 2010. godine dobili su ćerku kojoj su dali dva imena Hana Cola.

Kada je na brak sa prvom suprugom stavio tačku, Oliver je sasvim slučajno sreo ljubav svog života, Maju. Iako ju je zaprosio čim ju je ugledao, pred oltar su stali četiri godine kasnije.

PORODICU KRIJE OD OČIJU JAVNOSTI! Oliver Mandić je 22 godine mlađu suprugu zaprosio na nesvakidašnji način, a ćerki su dali dva imena!

Foto: Youtube/Printscreen

 

Razlika od 22 godine, koliko je Maja mlađa u početku je predstavljala veliku prepreku, a pevač je otkrio da njeni roditelji nikako nisu mogli da prihvate njihov brak.

Ipak, vremenom, ljubav je pobedila! Maja i Oliver opstali su u braku dve decenije, a 2010. gudinu pamte kao najsrećniju godinu u svom životu. Tada je Maja Oliveru podarila dragocen poklon, njihovu ćerku Hanu Colu, piše Story.

Dvanaestogodišnja ćerka Olivera Mandića, baš kao ni njegova supruga, ne pojavljuju se često u javnosti.

BAHAT JE I NADOBUDAN! Komšije razvezale jezik o Milanu Kaliniću, nisu birali reči, a onda su otkrili nešto još skandaloznije što će razbesneti sve!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading