PATILA JE ZBOG OVOG PEVAČA, A NAPISALA MU JE NAJLEPŠE PESME Ostavio ju je zbog drugih, a ovako je Marina govorila o njemu 08:20 Vip 0
OVO JE MISTERIOZNA ŽENA OLIVERA MANDIĆA Krije se od svih, mlađa je od njega 22 godine, a evo kako su se upoznali! 06:30 Vip 0
OVO JE JEDINA FOTOGRAFIJA OLIVERA MANDIĆA BEZ MARAME! Godinama je ne skida, a ovo je razlog! 15:15 Vip 0
PATILA JE ZBOG OVOG PEVAČA, A NAPISALA MU JE NAJLEPŠE PESME Ostavio ju je zbog drugih, a ovako je Marina govorila o njemu 20:54 Vip 0
OVO JE MISTERIOZNA ŽENA OLIVERA MANDIĆA Mlađa je od njega 22 godine, a evo kako su se upoznali! 17:30 Vip 0
PATILA JE ZBOG OVOG PEVAČA, A NAPISALA MU JE NAJLEPŠE PESME Ostavio ju je zbog drugih, a ovako je Marina govorila o njemu 08:30 Vip 0
ŠTA SE KRIJE ISPOD MARAME OLIVERA MANDIĆA? Godinama je ne skida sa glave, a ovo je razlog! 15:00 Vip 0
OVO JE MISTERIOZNA ŽENA OLIVERA MANDIĆA Krije se od svih, mlađa je od njega 22 godine, a evo kako su se upoznali! 12:05 Vip 0
OLIVER MANDIĆ OPERISAN! Željko Mitrović objavio fotku sa njim iz bolnice i otkrio u kakvom je stanju! (FOTO) 20:05 Vip 0
JEDINA FOTOGRAFIJA LEPE BRENE I OLIVERA MANDIĆA Tajna čuvana decenijama, bili su kao jedno u to vreme 06:30 Vip 0
OLIVER MANDIĆ SE OGLASIO IZ BOLNICE ZA ALO! Otkrio u kakvom je zdravstvenom stanju, evo ko je uz njega! 15:50 Vip 0
PATILA JE ZBOG OVOG PEVAČA, A NAPISALA MU JE NAJLEPŠE PESME Ostavio ju je zbog drugih, a ovako je Marina govorila o njemu 08:10 Vip 0
"PLANIRALI SU UBISTVA, OLIVER ME VREĐA POD CECINOM PRISILOM" Karleuša odgovorila na Mandićeve prozivke: "Uplašeni zavisnik" 13:10 Vip 1
''SVE ŠTO JE KARLEUŠA REKLA JE VELIKA LAŽ'' Oglasio se Oliver Mandić nakon što je Jelena otkrila da joj je spasio život dojavom o ubistvu Ćande 12:50 Vip 1
'''SPREMAJU NJEGOVO UBISTVO, UBIĆE I NJU'' Evo kako su Oliver Mandić i Marina Tucaković spasili život Jeleni Karleuši 2000. godine 20:10 Vip 0
VELIKI PRIJATELJ ŽELJKA MITROVIĆA STIGAO U ŠIMANOVCE! Dušica mu se obratila u toku finala, ovo niko nije očekivao 04:31 Vip 0
OLIVER MANDIĆ IZBACIO KATARINU RADIVOJEVIĆ IZ STANA Kantautor je glumici rekao da pokupi svoje stvari i nestane, evo zbog čega 13:28 Vip 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
"NEMA POJMA O OPERACIJAMA!" Skandal u Kijevu! Admiral prozvao Zalužnog: "Učio iz Gerasimova?“ 21:35 Vesti 0
DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU, 6. DECEMBAR Vaga spremna za nova poznanstva, Strelac pun optimizma, a šta je sa ostalima? 19:26