TRESE SE INTERNET, ŠTA LI ĆE JOJ MUŽ REĆI? Isplivala provokativna fotografija Milice Milše, ovo su njeni rani radovi! (FOTO)
Instagram

Fotografija Milice Milše koja ovih dana kruži društvenim mrežama napravila je potpunu pometnju.

TRESE SE INTERNET, ŠTA LI ĆE JOJ MUŽ REĆI? Isplivala provokativna fotografija Milice Milše, ovo su njeni rani radovi! (FOTO)

Foto: Alo.rs

 

Naime, na jednoj "Instagram" stranici pojavila se fotografija Milice Milše u strasnom zagrljaju prezgodnog kolege. Pomenuta fotografija nastala je u vreme velike popularnosti serije "Srećni ljudi", u kojoj su zapažene uloge imali i Milica i Miloš Timotijević.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @foto.nostalgija

Oboje zgodni, mladi i atraktivni, tada su se slikali za naslovnu stranu jednog magazina, a sada su te fotografije ponovo dospele u javnost.

Mnogi komentarišu da je glumački par izgledao sjajno, a već tada bilo je jasno da ih čeka sjajna karijera u svetu pozorišta i filma.

KATARINA GRUJIĆ POKAZALA ZGODNO TELO! Pevačica mesec dana nakon porođaja krenula u provod, a izgleda kao top model! (FOTO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Jovo

30.01.2022 02:24

Kako je nekad bila lepa nije ni sada ruzna ali stvarno ogromna,verujem da ima razlog za to a ako je od hrane steta sto se tako zapustila