NAKON ŠTO JE SMRŠALA 88 KILOGRAMA! Otkriveno koliko je Saša Popović iskeširao za operaciju Krstinje Todorović, nije štedeo!
Alo/E-Stock

Zvezda Granda Krstinja Todorović podvrgla se operaciji skidanje kože nakon što je smršala čak 88 kilograma, a čitav zahtav finansirao je Saša Popović.

Popović je održao obećanje, te su isplivale njene fotografije iz ordinacije, a na kojima se može videti obeležene regije koje će se uraditi.

Kako prenose beogradski mediji, Popović je za ovu intervenciju navodno iskeširao 6.000 evra, budući da se rade leđa i stomak.

- Operacija traje oko dva i po sata. Oporavak je mesec dana i u tom periodu moraće da nosi pojas - rekao je izvor za medije.

Podsetimo, tokom muzičkog takmičenja, Popović je predložio Krstinji da skine višak kilograma, a kao motivaciju obećao joj je plaćanje operacije. Ona je u tom periodu imala 160 kilograma, a potom se transformisala.

ANA BEKUTA VIŠE NE ŽIVI SAMA! Otkriveno ko se uselio kod pevačice i pomaže joj da prebrodi najteži period u njenom životu!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Goca

26.01.2022 15:51

Kako si dao za Krstinju,tako si mogao da das za neko boledno dete,koje nema za lecenje.O tome nije nikad pisano,a Krstinji srecan i brz oporavak.