"JEDVA SAM SE PROBUDILA IZ ANESTEZIJE" Krstinja progovorila o komplikacijama nakon operacije, pa otkrila zbog čega i dalje ima traumu!
Foto: Printscreen/instagram

Krstinja Matanović, nekadašnja učesnica u "Zvezdama Granda", pre godinu dana imala je nekoliko operacija smanjenja želuca i odstranjivanja viška kože, a sada je priznala da je bilo problema.

Kada se pojavila u takmičenju "Zvezde Granda", Krstinja je imala 160 kilograma, a nakon surovih komentara rešila je da napravi neverovatnu tranformaciju i podvrgne se teškoj operaciji skidanja viška kože.

Posle teškog perioda Krstinja tvrdi da se njen život deli na pre i posle operacije, ali i da joj je to pomogla da spozna mnoge stvari o sebi.

- Prvo sam saznala da sam jako hrabra u tom periodu, ali za početak da sam žena i da prosto sada kada vratim film i shvatim kroz šta sam sve prošla sam konačno svesna svoje hrabrosti. Nisam znala koliko je to sve zaista teško i da ja to zaista mogu- rekla je Krstinja evocirajući i lepe, ali i one manje lepe trenutke koji su je zadesili u životu.

Krstinja je, gostujući u emisiji "Grand magazin" zaplakala kada je ponovo videla snimke svoje operacije:

 -Veoma emotivno ovo doživljavam jer mi baš baš nije lako da prolazim kroz sve to. Na prvoj operaciji sam jako teško podnela anesteziju i jako teško sam se budila. Najveći strah mi je bio kako ću da se probudim, da li će da bude opet isto kao na prvoj operaciji- priznala je pevačica sa knedlom u grlu.

Krstinja je otkrila i kako se sada hrani i koliko jede količniski, te nasmejala voditelje:

- Ja posle tri godine jedem apsolutno isto kao prvog dana nakon operacije, to je minimum. Baš kad sam gladna mogu da pojedem pola porcije od pola porcije, ako me razumete- sa osmehom je objasnila nekadašnja učesnica „Zvezda Granda“.

Krstinja je putem ovih operacija izgubila 88 kilograma. Pevačica se suočila i sa viškom kože koji je trebalo odstraniti, a Saša Popović javno joj je dao obećanje kako će on lično finansirati taj estetski zahvat, što je i ispunio.

SIN LJUBINKE KLARIĆ BIO NA ODVIKAVANJU Glumica otkriva da je problem rešio uz stručnu pomoć i da je danas teško odgajati dete

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading