NJIHOVA LJUBAV JE BILA VANVREMENSKA! Ovako je Aki Rahimovski govorio o njoj, rasplakaće vas emotivne reči koje joj je uputio!
ATA Images

Aki Rahimovski je pre pet godina održao veliki koncert na Tašmajdanu, a tada je govorio i o svom privatnom životu i odnosu sa suprugom Ingrid. Na pitanje kako izgleda njegova žena i zašto je svoj brak čuvao od očiju javnosti, muzičar je rekao:

Znate zašto je to tako? Zato što privatni život treba da ostane privatan. Moja supruga nije tražila da se eksponira uz mene i zaista, svaki put kada se pojavimo na nekom događaju, fotografi znaju da ona ne želi da se slika, i ne slikaju nas. Često se desilo da u novinama izađe slika mene sa drugom ženom, a ona mi kaže: „Otkad sam ja to postala plava?“. Novac nije bitan. Najvažnija je porodica. Ja kada uzmem moje unuke shvatim šta je najvažnije na svetu. Nisu to novci, to je porodica - bio je iskren Aki.

NJIHOVA LJUBAV JE BILA VANVREMENSKA! Ovako je Aki Rahimovski govorio o njoj, rasplakaće vas emotivne reči koje joj je uputio!

ATA Images

 

Nesumnjivo da je legendarni muzičar bio zaljubljen u svoju suprugu kao prvog dana i na pitanje da li je baš sve pesme posvetio samo njoj, Aki je odgovorio:

A ne, ne. To je sve Husovo maslo, on piše pesme, ja ih samo otpevam. Morate njega da pitate šta misli kad piše pesme. Da vam kažem, ja sam zaljubljen u moju suprugu kao i prvog dana. Ona je istrpela najveći deo muzičarskog života i ja sam zahvalan na tome - zaključio je u ovom emotivnom intervjuu pevač.

OVO SU HITOVI PO KOJIMA ĆEMO GA PAMTITI Aki Rahimovski otpevao je vanvremenske hitove, a njegovu muziku slušali su i stari i mladi

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Maks

27.01.2022 18:54

Znate li sta je prava ljubav, 2011 god. u martu suprug mi je preminu u sest i osamnest mi je poslao poruku ljubavi umirem a u sedam i sedamnest je izdahnuo. To je ljubav u zadnjim minutima njegovog zivota sam mu bila u mislima kao i svih 35god. zivota.