SAMO BAHATO! Marijana Mateus uhvaćena sa preskupim odevnim predmetom, a cena će vas šokirati!
Instagram

Torba Marijane Mateus vredi čitavo bogatstvo, a to bi moglo da se kaže za većinu njenih odevnih kombinacija.

Kreatorka kada god se oglasi na društvenim mrežama nikoga ne ostavlja ravnodušnim, pa je tako i slučaj sa njenim najnovijom objavom iz toplog Dubaija.

Marijanin stajling mnogi žele da kopiraju, a to se i može postići odabirom ekonomičnih predmeta, pristupačnim brendovima koji podsećaju na “visoke brendove”. Ono što je malo kome dostupno, jeste aksesoar koji kreatorka nosi na letovanju.

SAMO BAHATO! Marijana Mateus uhvaćena sa preskupim odevnim predmetom, a cena će vas šokirati!

Alo

 

Naime, u pitanju je tašna renomiranog francuskog brenda “Hermes” , koja vredi vrtoglavih 15 hiljada evra. Budući da je u pitanju model “Constance” , za koji postoji lista čekanja, cena ovog trendi aksesoara na “sivom tržištu” dostiže i veću cenu od prodajne. Spekuliše se da ove torbe drže vrednost više nego zlato, a s ozbirom na to da je Marijanina torba od egzotične kože noja, vrlo je moguće da je unikat, te da je za nju posebno napravljena.

Aksesoari su nesumnjivo lep detalj, ali Marijana Mateus je u centru pažnje najviše zbog harizme koju poseduje i širokog osmeha, te svaku odevnu kombinaciju i svaki aksesoar iznese na pravi način.

BOSANAC BEZ DLAKE NA JEZIKU! Poznati harmonikaš prokomentarisao ćerkino bahato ponašanje, a ovo od njega niste očekivali!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Uhvaćen za onu stvar

14.01.2022 10:52

Uhvaćena- ja mislio uhvaćena u "nabavci" torbe, a znam da ih nabavlja ležeći. Arapi vole plavuše možda nabavi nešto još skuplje