TUŽNE VESTI! Preminula dens zvezda 90-ih, uzrok smrti nepoznat
Foto: Youtube/Printscreen

Dens zvezda 90-ih Davorka Ručević, poznatija kao Kasandra, preminula je danas 20. decembra, u 49. godini u Zagrebu.

Pevačica se u javnosti poslednji put pojavila 2007. godine na jednom rođendanu u zagrebačkom hotelu, prenose hrvatski mediji.

U vrh estrade vinula se hitovima "Nisi ti jedini na svijetu", "Bilo bi dobro", "I Got A Feeling" i obradom pesme "Sladoled" Jasenka Houre.

Kad je nestala sa scene, o pevačici su kružile svakakve priče, a njena majka Darinka sve je to demantovala za medije navodeći da se njena ćerka ne skriva, već da živi povučeno.

TUŽNE VESTI! Preminula dens zvezda 90-ih, uzrok smrti nepoznat

Printscreen

 

- Sa scene sam otišla, jer nisam htela pošto-poto biti u javnosti i privlačiti pažnju. Imala sam endometriozu, nisam mogla da hodam, dogovorim kafu s prijateljicom. Nisam išla ni na skijanje ni na kupanje 20 godina. I šta ću ja biti poznata po svojim privatnim stvarima - rekla je u januaru 2021. Kasandra.

- Uveče je zaspala i više se nije probudila… Užasno mi je teško, trenutno se nalazim kod prijateljice, jer ne mogu biti sama. Uveče smo se poljubile i zagrlile, svaka je otišla u svoj stan i sutra je više nije bilo - rekla je vidno potresena majka preminule pevačice, čiji uzrok smrti još uvek nije poznat.

NJENE REČI KIDAJU DUŠU! Ćerka Merime Njegomir ne može da se pomiri sa gubitkom, objavila fotografiju iz porodičnog albuma!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading