Alo ilustracija
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

"Južni vetar 3: Gas do daske", autora i reditelja Miloša Avramovića, biće poslednji deo trilogije o Petru Marašu i njegovoj družini. Snimanje bi trebalo da počne krajem leta, i to u Beču gde će se navodno snimati i u zamku Dragane Mirković, a onda se ekipa seli u Srbiju. Glavne uloge, kao i u svim prethodnim delovima "Južnog vetra", igraće Miloš Biković kao Petar Maraš i Miodrag Radonjić kao čuveni Baća, a kako prenose domaći mediji navodno će im se pridružiti i legendarna Kasandra.

Nakon što je latinoamerička glumica Koraima Tores, izjavila da bi volela da gumi s Bikovićem, producenti su joj navodno ponudili ulogu koju neće moći da odbije. Kako se navodi ona bi trebalo da tumači lik vođe kriminalnog klana iz Južne Amerike!

"Naravno da sam čula za Bikovića, volela bih da snimim film sa njim", rekla je Koraima nedvano za domaće medije i dodala da priželjkuje da se vrati u Srbiju, koju je posetila 1997. godine, kad je njena serija "Kasandra" rušila rekorde u gledanosti: "Sanjam da se vratim u Srbiju! Bila sam veoma srećna dok sam bila kod vas, to mi je jedna od najdražih uspomena u životu. Ljudi su bili ljubazni, pažljivi i puni podrške. Cenim ljubav koju sam devedesetih godina dobila od vas, čuvam je u srcu i dan-danas".

Ako pregovori urode plodom, Kasandri će se dve velike želje - da glumi sa Bikovićem i vrati se u Srbiju - ostvariti već krajem leta, kada počinje snimanje trećeg dela "Južnog vetra", koji će se zvati "Gas do daske".

"Producenti 'Južnog vetra' vole da u svojoj ekipi imaju i svetski poznate glumce. Tako se u prvoj sezoni pojavio italijanski glumac Paskvale Espozito, a u drugoj holivudske zvezde Vilijam Boldvin i Erik Roberts. Za treću sezonu uveliko traju pregovori sa slavnim danskim glumcem Madsom Mikelsenom, a na spisku se neočekivano pojavilo još jedno ime - Koraima Tores", rekao je izvor blizak produkciji "Južnog vetra" i otkrio detalje uloge koja je namenjena latinoameričkoj glumici:

"Nakon što je Kasandra izjavila da bi volela da igra sa Bikovićem, producenti planiraju da i nju uključe u film. Ako sve bude teklo po planu, Kasandra bi trebalo da zaigra vođu kriminalnog klana iz Južne Amerike! Naravno, imaće scene sa Bikovićem, ali detalje scenarija još ne smem da otkrivam. Potpisivanje ugovora zavisi od njenih obaveza".

Kasandra je nedavno izjavila da priželjkuje da se vrati filmu i seriji - "Živim u Bogoti, u Kolumbiji. I dalje glumim, a prošle godine sam se više bavila pozorištem i filmom. Ove godine radiću na televiziji i volela bih da nastavim rad na filmu i u pozorištu, ali to zavisi od mnogih faktora".

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading