MILE KITIĆ OTKRIO ZA ALO!: Pažljivo sam ulagao novac, obezbedio sam sebi tri penzije!
Alo

Mile Kitić je već pet decenija aktivan na muzičkoj sceni, a sada za Alo! priznaje da je novac ulagao pametno, te se na vreme obezbedio za stare dane. Kako ističe, on je vlasnik nekoliko nekretnina od čega je poslednja penthaus koji je prošle godine kupio u Dominikanskoj Republici. Mile priznaje da je proteklih godina sebi uplaćivao staž u Srbiji, Bosni i Nemačkoj, te da će nakon povlačenja sa muzičke scene imati tri penzije.

- Prošle godine smo kupili penthaus u Dominikani, iskreno, ja ga još uvek nisam ni video. Marta i Elena su trenutno tamo, žena je bila zadužena za opremanje stana, na meni je bilo samo da iskeširam novac - kroz smeh je rekao Mile koji ne krije da je sebi obezbedio lagodan život i kada prestane da se bavi muzikom.

Ne mešam se u Elenine izbore, ali je štitim!

Mile je iskreno progovorio o odnosu sa ćerkom, i istakao da se ne meša u izbor njenih emotivnih partnera.

-  Kada sam birao sebi ženu niko me nije savetovao, sam sam odlučio s kim ću biti, zbog toga se ni ja ne mešam u izbore svoje ćerke. Podržaću svaki njen izbor dok je srećna, jedino ću reagovati ukoliko je neko povredi. Moju  ćerku niko ne može da maltretira. Ne poverava mi se puno, bliskija je s majkom, što je i normalno.

MILE KITIĆ OTKRIO ZA ALO!: Pažljivo sam ulagao novac, obezbedio sam sebi tri penzije!

Foto: Printscreen/instagram

 

 

- Naš posao je vrlo neizvestan i potrebno je na vreme štedeti. Ja sam sebi uplaćivao staž i doprinose, tako da ću imati tri penzije, srpsku, bosansku i nemačku. Nisu to velike sume novca, ali nakupiće se. Takođe sam kupio i nekoliko nekretnina, to kad se spoji biće mi dovoljno za lep život - rekao je pevač koji tvrdi da su mnogi pevači zbog nepromišljenosti završili na rubu egzistencije.

MILE KITIĆ OTKRIO ZA ALO!: Pažljivo sam ulagao novac, obezbedio sam sebi tri penzije!

Foto: Alo/ilustracija

 

 

- Tokom pandemije mnogo mojih kolega je završilo maltene kao socijalni slučaj, i to uglavnom jer nisu pazili dok su imali novac. Naravno, niko od nas neće pare poneti u grob, ja sam veoma galantan. Svaki taksista u gradu me zna, uvek ostavljam dobre bakšiše jer smatram da ne možeš dobiti dok ne daš - rekao je Mile, koji ne krije da je vrlo vezan za porodicu koju finansijski pomaže.

Marti valjam dok me jure ribe

Mile ističe da njegova žena nije ljubomorna na devojke koje mu se nabacuju.

- Marta super reaguje na devojke oko mene, kaže: „Dok te jure ribe i meni valjaš, dobar si“. Kad nju zovu frajeri, ja se u to ne mešam, dok je zovu, valja - kroz smeh je rekao pevač.

MILE KITIĆ OTKRIO ZA ALO!: Pažljivo sam ulagao novac, obezbedio sam sebi tri penzije!

Foto: Alo/ilustracija

 

 

- Ima dva brata i sestru i njih pomažem, jako je bitno održavati porodične veze. Moje selo je bilo bez puta, ja sam držao koncerte i dao sam deo novca opštini kako bih pomogao u asfaltiranju. Nikada neću tamo živeti, ali često idem u Bosnu i imam dosta zemlje tamo.

ACO PEJOVIĆ ZARAŽEN KORONA VIRUSOM! Pevač otkazao sve nastupe, evo kakvo je njegovo zdravstveno stanje!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading