OSTAVIO JE MUŽ ODMAH NAKON POROĐAJA! Naša pevačica prošla je kroz pakao, nestala iz javnosti, a onda se desio neočekivani preokret!
Printscreen

Pevačica Tanju Banjanin prošla kroz težak period u svom životu. Nakon kraha dva braka, povukla se sa scene, a iako od pevanja nikad nije odustalam sada ima i novi posao.

- Čovek se baš zaljubiška dok sam bila trudna. Posle prvog braka sam bila razbijena na sitne komade, kako psihički tako i fizički. Moj tadašnji muž je našao drugu. Ćerka je imala tek dva meseca, a muž mi saopštava da je zaljubljen u drugu. Iskreno, jedva sam se podigla iz toga. Ja sam mu stvari spakovala u kese. Više od godinu dana mi je bilo potrebno da izađem iz krize - ispričala je pevačica jednom prilikom za domaće medije.

OSTAVIO JE MUŽ ODMAH NAKON POROĐAJA! Naša pevačica prošla je kroz pakao, nestala iz javnosti, a onda se desio neočekivani preokret!

Printscreen

 

Danas Tanja izgleda nikad bolje, a nije krila sreću što se ponovo našla u Nišu.

- Drago mi je što sam ponovo tu. Jako je lepo sve, željna sam bila nastupa i drago mi je što sam baš na večeri Bate Kovača, meni je on prirastao srcu još iz '97. godine kada sam pobedila na festivalu u Crnoj Gori - kaže Tanja.

Leto je provela radno, na nastupima, a period korone i na nju je uticao teško, kao i na većinu umetnika.

- Jeste teško, ja sam se opet zaposlila, jer vrag je odneo šalu, ali i pored toga nastavljam da pevam - kaže Tanja.

SVETSKI MEDIJI BRUJE O SAMOUBISTVU KIKE ĐUKIĆ! Burno reaguju na nasilje koje je proživljavala Kristina, a jedan detalj je posebno potresan!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
tuga i stid

11.12.2021 14:38

E moja tužna estrado.Guraš se sa dva propala braka.Kakav je ona primer ikome?!Mogla bi i malo da se sredi i redovno ide kod frizera i obavezno nadje pravog stilistu!Baron njen drug ne ume.

Saša

11.12.2021 14:53

Opet?! Stalno isto priča.Tanja nas nezanima.

pevaljka

11.12.2021 17:35

Lupi tuka,i ostade živa🤣🤣🤣🤣🤣