JEZIVA PRIČA MILICE DABOVIĆ Košarkašica priznala: Htela sam da uzmem pištolj i ubijem Simona!
Instagram

Milica Dabović priznala je da je razmišljala da ubije svog bivšeg dečka Šimeta Šiklića Simona!

Slavna košarkašica priznaje da joj je pao mrak na oči u noći između 19. i 20. februara 2017. godine kada ju je brutalno pretukao u njenom stanu u Beogradu

Foto: PrntScrn

 

- Tukao me je jer sam mu rekla da sam saznala da se viđa sa jednom našom starletom. Došao je kod mene i počeo da laže, da se dere na mene, davi, udara...
Toliko me je tukao po telu i vratu da sam jedva preživela. U tom trenutku sam pomislila da sve treba da rešim sama, bez pomoći policije, da uzmem pištolj i da mu presudim.

Nekadašnja reprezentativka Srbije tvrdi da policija nije imala razumevanja kada je prijavila porodično nasilje. 

Foto: Printscreen/instagram

 

- Posle batina, rekla sam mu da odlazi iz mog stana i da se više ne vraća. Zapretio mi je da će biti problema ukoliko nekome zucnem o tuči. Otišla sam ipak u policiju, a tamo su mi rekli:- Pa dobro Milice, nije te ubio!

Milica tvrdi da ju je partner tokom veze zlostavljao, iskorištavao i pretio da će povrediti njene najmilije: 

- Često sam mu davala novac koji sam zarađivala, zbog njega sam ostajala bez dinara. Pretio mi je, stavljao pištolj na čelo i govorio da će mi povrediti članove porodice.

Printscreen

 

Dabovićeva tvrdi da joj je bivši uterao strah u kosti, da ga se plašila i da je tada shvatila zašto mnoge žene ćute i trpe nasilje dok ne završe dva metra ispod zemlje.

BIO JE BOLESTAN KAD SE ZALJUBIO U ANU Proslavljeni kompozitor i prijatelj otkriva Mrkine tajne: Muvao je moju ženu preda mnom!

 


 

Komentari (0)

Loading