BIO JE BOLESTAN KAD SE ZALJUBIO U ANU Proslavljeni kompozitor i prijatelj otkriva Mrkine tajne: Muvao je moju ženu preda mnom!
Foto: Alo/ilustracija

Kompozitor u velikoj ispovesti tvrdi i da, iako je političar na svakom koraku šarmirao žene, da mu je Ana Bekuta ipak bila centar sveta i žena koju je najviše voleo.

BIO JE BOLESTAN KAD SE ZALJUBIO U ANU Proslavljeni kompozitor i prijatelj otkriva Mrkine tajne: Muvao je moju ženu preda mnom!

Foto: Youtube/Printscreen

 

 

- I danas pamtim svako druženje s Mrkom. Mnogo mi je žao što nas je napustio jedan takav čovek. Sećam se da smo sedeli u kafani do ujutru, sve dok Mrka ne kaže da može da se ide kući. Pola Vlade je sedelo s nama, političari, ja i moja supruga. Bio je veliki šarmer, preda mnom je mojoj ženi davao komplimente. Na moje oči, ali se nikada nisam ljutio. Nisam mu zamerao. Mrka nije voleo elitu, gadio se toga. Imao je drugare pevače koji su pevali po kafanama, a nikad nisu mnogo zarađivali, nisu bili deo estrade. On je bio bolestan kad se zaljubio u Anu, mada ne verujem da je iko to znao. Imao je probleme o kojima je ćutao. Ana mu je davala dinamiku, pored njega je procvetala i ponosio se takvom ženom. Žena Dragana mu nije titrala, nije mu ispunjavala sve želje kao Ana. Ponosio se što je s pevačicom kao što je Bekuta. Sve joj je oko koncerata sređivao i organizovao. Njoj je to mnogo prijalo- priča Zahar koji kaže da je jednom prilikom pokušao Mrki da vrati milo za drago.

BIO JE BOLESTAN KAD SE ZALJUBIO U ANU Proslavljeni kompozitor i prijatelj otkriva Mrkine tajne: Muvao je moju ženu preda mnom!

Foto: Ataimages

 

 

- Jednom smo sedeli Ana i ja bez njega. Ona je bila umorna, a terali smo je da peva. Ja kažem:"Mrko, sad ću da ti izmasiram Anu da bolje peva", a on mi preti preko telefona i kaže:"Samo je pipni, pokazaću ti ja!" Eto koliko ju je voleo- priča zahar i nastavčlja:

- Sa Anom je Milutin imao sve, ali nije hteo da se razvede. Kao da je voleo obe žene paralelno. Ponašao se kao tinejdžer kad je pored Ane, platonski je voleo. Ona je navikla na to da je boemčina, često ga nije bilo kod kuće, ali Anu, koliko znam, nije varao. Muvao je stalno pevačice pred svima, nema koju nije šarmirao, ali nije nijednu vodio u krevet. Ne znam što to pričaju, ja bih to znao sigurno jer znam sva dešavanja na estradi - dodao je Milutin Popović Zahar. 

BONUS VIDEO:

MRKA JE ZBOG BEKUTE OSTAVIO VERENICU Ovaj pevač je upoznao Anu i Milutina, a političar je tada odustao od dugogdišnje partnerke!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading