DOK JE TATA BIO U KOMI ONI SU URADILI STRAŠNU STVAR! Oglasila se ćerka Jovana Marića i otkrila nove skandalozne detalje o aferi koja je potresla Srbiju!
Foto: Youtube/Printscreen

Životna drama psihologa Jovana Marića, koja traje već nekoliko nedelja, a u kojoj sin sa trećem ženom želi da ga izbaci iz stana u kojem već dve decenije boravi šokirala je javnost, a sada je oglasila i njegova ćerka Joana.

Naime, Marićeva ćerka iz drugog braka Joana kaže za pomenuti list da sporni stan nije ni mogao da bude poklonjen Mateji jer su u tom trenutku njeni roditelji bili u braku i sporna nekretnina je pripadala i mami i tati.

jovan marić

Foto: Printscreen Youtube/Balkan info

 

- Kada se Mateja rodio, moji otac i majka su bili u braku. Kada je stan kupljen, oni su takođe bili u braku i samim tim je ta nekretnina zajedničko vlasništvo, koje tata nije ni mogao nikome da poklanja. Njega je Danijela nagovorila da prepiše taj stan njihovom sinu, ali on nije smeo da prepisuje nešto što nije njegovo. Samim tim ceo taj ugovor je ništavan. Osnovni sud je to shvatio i presudio u tatinu korist, oni su se žalili i tada se dogodilo nešto strašno. Tata je bio na respiratoru u komi, a Viši sud i Apelacija su za samo 20 dana preinačili tu odluku. Još se promenio i sudija. Mislim da ih je neko podmitio - rekla je Joana.

Podsetimo, psiholog Marić pokazao je svoj dom, koji je kupio u braku sa drugom suprugom, a u kojem je nakon razvoda sa njom, nastavio da živi sa trećom suprugom, koja danas od njega, kako je rekao, preko sina potražuje stan koji nije želeo da joj prepusti nakon što su se razveli.

ŽIVE ZAJEDNO ČETIRI GODINE! Otkriveno ko je misteriozna Nigerijka koja se nalazi u stanu Jovana Marića iz kog ga izbacuje sin, isplivalo sve o njihovom odnosu!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading