Jovan Marić
Foto: Printscreen/Printscreen

Čuveni psihijatar i seksolog Jovan Marić preminuo je u 82. godini. 

Poslednjih godina on je bio u lošim odnosima sa sinom, kojeg je dobio sa trećom suprugom, a koji su hteli da ga izbace iz stana, koji je kupio još u braku sa prvom suprugom.

Komšije preminulog psihijatra istakle su da on poslednje dve godine nije živeo u stanu oko kojeg se borio sa sinom. 

On ne živi ovde već dve godine. Živeo je ovde sam, ali su ga bivša žena (prva) i ćerka obilazile, pošto nije bio zdravstveno dobro. Otkad se iselio ne viđam nikoga ovde, možda onaj njegov sin dolazi, ali njega ne znam, nije kao ćerka da stane, popriča, ona je dobra žena, vesela, takav je bio i on - rekla je jedna komšinica.

Jedan komšija ispričao je da je Marića sin mrzeo.

- On je kukao za ovim stanom javno, molio, ali on je bio ambasador, profesor, nije on imao samo ovaj stan. Odselio se u drugi. Bio je vrlo imućan, verovatno je obezbedio i ćerku i prvu suprugu, čim su ostali u dobrim odnosima, ona je agent za nekretnine, tako da je i ona obrazovana, a ostali su u dobrim odnosima. Ja sam se sa njima salio da ima dosta obožavateljki, ali nisu one brinule o njemu, samo žena i ćerka. A ova druga žena koja mu je rodila sina mu je bila studentkinja, mnogo je mlađa od njega. Kada nije više imala zvanje razvela se i sina okrenula protiv njega. Kako kaže narod: jagnje ide za ovcom. Njega je sin mrzeo više nego iko

Jedna komšinica ispričala nam je da je Jovana ćerka Joana često obilazila.

- Ja sam viđala ćerku kada je bolovao od korone. Mnogo je bio lose, a samo je ona brinula o njemu. Nije bio loš čovek, ja sam volela da pričam sa njim. Stane on tako pa popriča sa svakim, prijatan čovek, ali vidi se da je školovan, po njemu se vidi. Ne znam da je bio blizak sa nekim ovde, sa svima nama je bio dobar i ovde ga svi znamo, mi stariji koji živimo ovde dugo znamo jedni druge - rekla je komšinica za "Blic". 

Podsetimo, njegova ćerka, Joana Nikolić, bila je uz njega kada je bio na ivici života i smrti, ali mu je bila podrška i kada je prolazio kroz težak trenutak nakon što je sin pokušao da ga istera iz stana. 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading