KUM MI JE POSLAO SNIMAK I PITAO ŠTA MI JE SA ŽENOM Saša Kapor otkrio šta je uradila Nikolina
Foto: ATA Images

Pevačica vitku liniju održava redovnim treniranjem, a poslednjih godina praktikuje brzi hod, vodi računa o ishrani i zdravom načinu života, a često prepešači 20 kilometara u jednom danu.

KUM MI JE POSLAO SNIMAK I PITAO ŠTA MI JE SA ŽENOM Saša Kapor otkrio šta je uradila Nikolina

Promo

 

 

Čak i kada nema vremena za to, zbog dvoje dece, pronađe vreme i uspeva da snađe, zbog čega često ostavlja komšiluk u čudu, kaže ona za emisiju "Zvezde Granda Specijal".

- Kada ne stignem da vežbam, onda po kući prepešačim oko pet kilometara. Često šetam Nikoletu u kolicima, ali ubrzano, guram kolica i tako praktikujem brzi hod. Tražim vremenski prostor da mogu da vežbam, a često ta dva sata u toku dana nemam, pa se onda snalazim i vežbam u međuprostoru. Kada je bila korona i kad smo bili svi zatvoreni, ja sam bukvalno hodala po kući od sobe do sobe, po terasi, koja je inače jako dugačka, i išla sam gore-dole- rekla je Nikolina.

Saša je priznao da sve to izgleda čudno, pogotovo kada je komšiluk vidi, pa se dešavalo da ga pitaju šta se dešava s njegovom suprugom.

- U početku vrlo čudno, jednom mi je naš kum poslao snimak i pita: 'Šta se dešava s Nikolinom, šeta gore-dole po terasi?', ja rekoh: 'Nije još ništa, javiću ti'. Nekad mi gledamo televizor, a ona brzim hodom ide gore-dole, često je gledam i ne verujem, ali šta ću, moram da zabavljam decu dok ona šeta- kroz osmeh je rekao pevač, koji u svemu podržava lepšu polovinu, pa tako i u ovome.

BONUS VIDEO:

OČE MOJ, SADA JASNO VIDIM SVE Reči kojima se Nikola Rokvić poslednji put oprostio od Marinka kidaju dušu, pevač ne može da se pomiri sa gubitkom!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading