KUM MI JE POSLAO SNIMAK I PITAO ŠTA MI JE SA ŽENOM Saša Kapor otkrio šta je uradila Nikolina
Foto: ATA Images

Pevačica vitku liniju održava redovnim treniranjem, a poslednjih godina praktikuje brzi hod, vodi računa o ishrani i zdravom načinu života, a često prepešači 20 kilometara u jednom danu.

Promo

 

 

Čak i kada nema vremena za to, zbog dvoje dece, pronađe vreme i uspeva da snađe, zbog čega često ostavlja komšiluk u čudu, kaže ona za emisiju "Zvezde Granda Specijal".

- Kada ne stignem da vežbam, onda po kući prepešačim oko pet kilometara. Često šetam Nikoletu u kolicima, ali ubrzano, guram kolica i tako praktikujem brzi hod. Tražim vremenski prostor da mogu da vežbam, a često ta dva sata u toku dana nemam, pa se onda snalazim i vežbam u međuprostoru. Kada je bila korona i kad smo bili svi zatvoreni, ja sam bukvalno hodala po kući od sobe do sobe, po terasi, koja je inače jako dugačka, i išla sam gore-dole- rekla je Nikolina.

Saša je priznao da sve to izgleda čudno, pogotovo kada je komšiluk vidi, pa se dešavalo da ga pitaju šta se dešava s njegovom suprugom.

- U početku vrlo čudno, jednom mi je naš kum poslao snimak i pita: 'Šta se dešava s Nikolinom, šeta gore-dole po terasi?', ja rekoh: 'Nije još ništa, javiću ti'. Nekad mi gledamo televizor, a ona brzim hodom ide gore-dole, često je gledam i ne verujem, ali šta ću, moram da zabavljam decu dok ona šeta- kroz osmeh je rekao pevač, koji u svemu podržava lepšu polovinu, pa tako i u ovome.

BONUS VIDEO:

OČE MOJ, SADA JASNO VIDIM SVE Reči kojima se Nikola Rokvić poslednji put oprostio od Marinka kidaju dušu, pevač ne može da se pomiri sa gubitkom!

Komentari (0)

Loading