OČE MOJ, SADA JASNO VIDIM SVE Reči kojima se Nikola Rokvić poslednji put oprostio od Marinka kidaju dušu, pevač ne može da se pomiri sa gubitkom!
Foto: Alo/ilustracija

Sinovi Marinka Rokvića, Nikola i Marko i dalje ne mogu da se pomire sa činjenicom da njihovom oca više nema, a sada se nakon sahrane oglasio i Nikola potresnom porukom koja kida dušu.

Naime, on je sa svom Instagramu objavio fotografiju svog oca uz poruku koja će mu ostati urezana celog života.

- Odlazak… Šta li to u opšte znači za današnjeg čoveka… da li je to kraj, da li je to oproštaj , ili možda novi početak? Za našu porodicu to je bio trenutak potpune ljubavi , čistih emocija koje nemaju granice, trenutaka koji su bili prozor ka večnosti, pomešani ljudskim tugama i čovečijem bolu! Zašto čovek ne može da izadje iz okova i svih stega koje nosimo po sebi, zar tek kad nastupi tren takozvanog kraja mi osetimo potpunu slobodu i zbacimo sa sebe sve suvišne pregrade i ograde i izbacimo esenciju duše, esenciju Ljubavi koja nam pokazuje da baš to i nije kraj… Zar je teško reći Ljubavi moja, živote moj, radosti moja, lepoto moja? Zar nam je teško da to kažemo svakoga dana? Verujte , moramo! Počeću od naše heroine! Naša majka , tvoja divna saputnica… taj heroj nad herojima, orden ljubavi, vere, požrtvovanosti i svega najlepšeg što može da stoji u jednoj ženi, majci , supruzi i dami! Koliko te samo voli, koliko ti je bila potpuna druga polovina, spojena bez ijednog procepa ili greške pri spajanju! Marine moj, znao si da izabereš :) Ma znao si sve… Da ne pričam o tvom znaju i veštini pevanja. od kada si nas fizički napustio, tek tada sam u potpunosti shvatio kakav si ti bio pevač i kakve su tvoje pesme, tvoja karijera! Teško je bilo realno rasudjivati kada odrastaš pored takvog pevača, tako ste nas vaspitavali da svoje skromno gledamo, a da druge dižemo, teško je bilo tada da vidimo, sada kristalno jasno znam, da si ti u stvari jedan od najboljih pevača narodne muzike koji su ikada šetali ovim prostorima… Moram ti priznati da sam ponosan na tvoje drage kolege i saradnike! Znam da ih grliš i ljubiš! Oče moj, sada jasno vidim sve… Koliko smo se samo Marko i ja borili i utrkivali da izadjemo iz tvoje senke, da se izborimo za svoje mesto, da ne budemo samo sinovi Marinka Rokvića…Delimično smo to i uspeli za vreme tvog života… Sada mogu ponosno da kažem da smo mi isključivo sinovi Marinka Rokvića, ali ne u senci tvojoj, već u večnoj svetlosti!
Majkane divim ti se! Znam da si ponosan na moju braću Darija i Marka, kakvi su ljudi postali, koliko tvojih gena nose koji će se tek otljučavati tvojim fizičkim odlaskom! Obećavam da ćemo čuvati tvoj… 
- napisao je Nikola u emotivnoj poruci na Instagramu koja je sve rasplakala.

Podsetimo, Proslavljeni pevač Marinko Rokvić preminuo je 6. novembra u 68. godini, a članovi porodice, prijatelji, kolege i predstavnici najvišeg državnog vrha na čelu s predsednikom Aleksandrom Vučićem ispratili su ga juče na večni počinak.

DEMANTOVALA ĆERKU! Majka Danijele Štajnfeld u šokantnoj izjavi otkrila sa kojom vizom je glumica otišla u Ameriku i obelodanila potpuno nove detalje!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading