BRANISLAV LEČIĆ OTKRIO DETALJE SUSRETA S RADULOVIĆEVOM Izvinjavam se Mileni što je naš razgovor izašao u javnost!
Foto: ATA Images

Tada se Milena navodno izvinila Branislavu, prenele su Novosti, rekavši mu da je "saznala da ga je Danijela lažno optužila".

BRANISLAV LEČIĆ OTKRIO DETALJE SUSRETA S RADULOVIĆEVOM Izvinjavam se Mileni što je naš razgovor izašao u javnost!

Foto: Ataimages

 

 

- Ne znam ko i kako je uspeo da jednu privatnu stvar koja se dogodila pre mesec dana u pozorištu prenese u medije. Ne volim kada neko iznosi moje privatne stvari. Duboko se izvinjavam Mileni zbog toga što je naš razgovor izašao u javnost, ja to nikada ne bih rekao. To se desilo između mene i nje jeste na javnom mestu, to je neko čuo i dostavio medijima. Ja ne znam šta je sa ljudima i zašto to rade - rekao je Branislav.

Podsetimo, Novosti su objavile informaciju da je posle odigrane predstave 25. oktobra ove godine u Jugoslovenskom dramskom pozorištu Branislav Lečić ušao zajedno sa dvojicom kolega u bife pozorišta, a da je Milena Radulović sedela za stolom sa dvojicom kolega.

BRANISLAV LEČIĆ OTKRIO DETALJE SUSRETA S RADULOVIĆEVOM Izvinjavam se Mileni što je naš razgovor izašao u javnost!

Alo.rs

 

 

- Bilo je još kolega iz pozorišta u bifeu. Situacija je bila neprijatna svima prisutnima, kada su se odjednom u istoj prostoriji našli Leka i Milena. Leka je ušao u bife posle predstave, u pratnji svojih dvanaestoro studenata, a Milena je tu već sedela. Znamo svi da je Milena podržala Danijelu, koja je optužila Leku za silovanje. Videlo se da je Mileni bilo vrlo nelagodno. Svi smo se nekako zamrzli i čekali šta će da se desi. Leka je pogledao u njenom pravcu, dok je hodao, a kada je došao blizu njenog stola, zastao je i obratio joj se. Pozdravio se sa njom, pristojno i kratko. Čim je on probio led, ona je odmah ustala i počela da mu se izvinjava.

Nakon ovih informacija oglasila se i Milena koja nije sporila da je do susreta došlo, ali izvinjenje nije potvrdila.

- Gospodin Lečić i ja smo se sreli u pozorištu i to je jedino tačno u navodima pojedinih medija. Takva vrsta senzacionalizma bez osnove ugrožava ozbiljne sudske procese koji su u toku i odmaže žrtvama u oporavku od strašnih trauma - rekla je Milena Radulović za Blic povodom navoda da se izvinila Branislavu Lečiću u bifeu Jugoslovenskog dramskog pozorišta.

BONUS VIDEO:

ISTINA JE, SRELI SMO SE! Oglasila se Milena Radulović nakon navoda da se izvinila Branislavu Lečiću zbog svega!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading