ŠOK! Suprug naše poznate pevačice umro kao beskućnik!
Printscreen

Snežana Mišković Viktorija, otkrila je jednom prilikom da se posle samo deset dana poznanstva udala za izvesnog Željka, koji je rodom iz Sarajeva. On je brzo krenuo stranputicom, i skončao na najstrašniji mogući način.

- Poveli smo kumu, kuma i onako u košuljama i farmerkama otišli da se venčamo. Niko nije ni znao za to, ni moj brat, ni tata, ni mama. Počeo je rat i krenuo je raspad sistema. Između mama i žene, i žene i droge izabroa je drogu 0 isšričala je pevačica u rijalitiju. Međutim, tada nije htela da prizna da je i ona probala. O tom iskustvu govorila je u jednom intervju i svojvremeno je ovo rekla: – Prema narkomanima sam uvek imala strašnu averziju i mislim da ih treba gurnuti u provaliju što pre jer mi ta greška društva ne treba u okolini, makar mi bio i brat rođeni. Tek sam u 33. godini prvi put videla heroin, ovu drogu koristili su i muzičari sa kojima sam snimala ploču. Videla sam da ti ljudi ne funkcionišu bez toga. Ja sam po tom pitanju bila prava neobrazovana seljanka, koja ništa o tome nije znala - iskreno je pričala Viktorija pre nekoliko godina. 

Alo

 

- Pojma nisma imala da uzimanje droge može da dovede do toga da čovek umer od obične upale pluća, od gripa, da propada ceo organizam, stradaju kosti. Gledala sam jednog prijatelja koji je svoj zub izvadio prstima. Heroin sam probala iz zantiželje, neznanja i radoznalosti. Posle završetka snimanja, nakon što sam ga uzela, osećala sam se kao da me je savladao grip. Kolege su mi rekle da je to početak krize. Pobegla sam ubrzo na more i više nikad nisam pogledala to svojim očima. Iglu nisam nikad probala - ispričala je tada Viktorija, i u istom intervjuu dodala:

Moj tadašnji suprug je nastavio da se drogira. Doživela sam da se vratim sa turneje i da nađem prazan stan. Kada sam videla da mu nema povratka, razveli smo se. To je bilo 1993. godine i od tada smo izgubili svaki kontakt. Pre nekoliko meseci su mi javili da su ga našli u haustoru i da je završio na najstrašniji mogući način. Kao beskućnik, bez dijagnoze. Nije predozirao, niti je pio alkohol. On je jednostavno umro od hladnoće i gladi - rekla je ona tada.

NAKON PRELEŽANE KORONE! Saša Kovačević se oglasio i otkrio kako se oseća, njegov kolega morao odmah da reaguje!

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading