NAKON PRELEŽANE KORONE! Saša Kovačević se oglasio i otkrio kako se oseća, njegov kolega morao odmah da reaguje!
Alo

Miljenik ženskog dela publike Saša Kovačević bio je pozitivan na korona virus, zbog čega je morao dve nedelje u karantin, a sada je pevač nakon oporavka objavio fotografiju i otkrio kako se oseća.

Naime, pevač je na svom Instagramu podelio fotku i napisao fotka posle kovida, a mi možemo da zaključimo da je Saša odradio fotkanje da proslavi izlazak iz izolacije.

- Fotografija posle kovida. A vi kako ste?! - napisao je Kovačević i obradovao fanove.

Podsetimo, kako smo prvi objavili, pevač je pre petnaest dana održao koncert sa koleginicom Jelenom Rozgom u Sloveniji, a odmah sutradan, otputovao je u Grčku sa rođenim bratom Radetom. Kada je nakon nekoliko dana osetio prve simptome, Saša Kovačević se testirao, a rezultat je bio pozitivan, dok je njegov brat Rade negativan na virus.

Zakazani projekti i snimanja u Grčkoj odmah su prekinuti, a Saša se ubrzo vratio za Beograd i dane proveo u izolaciji što je potvrdio tada i njegov PR tim.

- Istina je da je Saša pozitivan. Napravili smo veliku grešku što smo fanovima dozvolili da se slikaju sa Sašom posle koncerta. Ipak, nismo mogli da znamo unapred da će Saša biti pozitivan na virus, ali sada se dobro oseća - rečeno je iz PR tima popularnog pevača.

PREKINULE SU DA MI SE JAVLJAJU! Sindi otvorila dušu o Sandri Meljničenko i Ivani, otkrila šta su to uradile odmah nakon raspada poznate grupe Models!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading