GRDANA, KRVAVA NEVESTA, PARIS HILTON Poznate dame nadmašile sebe u maskiranju i raspametile javnost!
Foto: Printscreen/instagram

Ovaj praznik je u stvari uvod u Dan svih svetih ili Dan mrtvih koji Katolička crkva obeležava 1. novembra, a Pravoslavna prve nedelje po Duhovima.

Svake godine na ovaj dan, narod u Srbiji se deli na one koji slave Svetog Luku i one koji se maskiraju za Noć veštica. U svakom slučaju, Noć veštica je postala deo folklora SAD-a (zahvaljujući dobrom marketingu), a kao i većina stvari iz ovog dela sveta, prima se sve više i u Evropi, pa i kod nas, bez obzira što kostimi ne podsećaju ni na šta sveto već samo na mrtvo i zastrašujuće.

Ni naše poznate ličnosti nisu odolele dobroj zabavi, te su se pojedini svojim kostimima pohvalili na Instagramu i izazvali lavinu komentara, ali i oduševljenja.

Ona čija je maska ostavila najjači utisak na javnost, jeste atraktivna bivša zadrugarka Ana Korać.

 

Ona se maskirala u krvavu nevestu, a čak je imala i svog mladoženju koji se savršeno uklopio u jeziv prizor koji je želela da postigne. Ono što je privuklo posebnu pažnju jesu Anine obline koje su raspametile hiljade pratilaca.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Maska regionalne pop pevačice Severine Vučković nije zapstajala za Aninom, te je takođe izazvala lavinu komentara i burnih reakcija miliona pevačicinih fanova i pratilaca.

 

Severina se maskirala u čuvenu Grdanu, a posebnu pažnju privukli su rogovi na njenoj glavi, kao i hrana u motivima Noći veštica.

Čuvena Danijela Karić oduševila je hiljade pratilaca fotografijama iz porodičnog doma, koji je dekorisan motivima u skladu sa pomenutim praznikom.

 

Danijela je zajedno sa svojim suprugom Ivanom Mileusnićem i njihovim sinom, oduševila javnost, i interesantnim kostimima privukla veliku pažnju i izazvala lavinu komentara.

Pop pevačica Sara Jo, raspametila je svoje pratioce kostimom koji niko nije očekivao.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara Jo (@sarajoofficial)

Naime, Sara je pozirala isto kao glavna glumica za čuveni američki film iz 1994. godine, ''Petparačke priče'', Uma Terman, i izazvala mnoštvo reakcija i komentara za ideju.

 

Modna blogerka i vlogerka, Ena Luna, nedavno je na svet donela još jednu devojčicu kojoj je dala ime Daša, a sada je iskoristila Noć veštica kao idealnu priliku da pokaže da je svoju figuru nakon porođaja dovela do savršenstva brzinom svetlosti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ena Luna (@enaluna)

Naime, Ena je sa svojom prijateljicom pozirala baš kao holivudske prijateljice Paris Hilton i Kim Kardašijan. Ovom idejom oduševile su mnoštvo pratilaca i izazvale lavinu reakcija.

 

VODITELJKA TRUDNA U 47. GODINI Slađana se povukla iz javnosti pre dve godine, niko nije znao šta je s njom i sada je sve šokirala!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading