AKO JOJ NIJE BILO DOBRO SA SUPRUGOM, TREBALO JE DA SE RAZVEDE Jovana Jeremić otkrila sve o ljubavi Tanje Savić i Draška Stanivukovića!
Printscreen

Popularna voditeljka Jovana Jeremić, u emisiji ”RED ZONE”, na Hajp televiziji, ekskluzivno otkriva sve o aktuelnoj ljubavnoj aferi, između pevačice Tanje Savić i političara Draška Stanivukovića.

Ona je u popularnoj emisiji kod Katarine Ristić istakla kako je pevačica trebala da se razvede ako joj je brak bio na ”klimavim nogama”.

AKO JOJ NIJE BILO DOBRO SA SUPRUGOM, TREBALO JE DA SE RAZVEDE Jovana Jeremić otkrila sve o ljubavi Tanje Savić i Draška Stanivukovića!

Foto: Youtube/Printscreen

 

Afera o Tanji Savić nikome zlo nije donela. Bili su oboje slobodni, danas se svi međusobno varaju. Ako joj nije bilo dobro sa suprugom, trebala je da se razvede - smatra Jovana Jeremić.

- Draško je bio slobodan, tako da ovde niko nije ugrožen – oštra je bila Jeremićeva i pritom dodala da ona nije otkrila dotičnog gospodina.

- Nisam ja otkrila ime političara nego su to novinari pronašli – pravdala se voditeljka.

HVATAM VEZU SA VASIONOM I PRAVIM HAOS U ŽIVOTIMA POZNATIH LIČNOSTI

Jedna od najkontraverznijih TV lica otkrila je kako ima telepatsku vezu sa malim zelenim bićima poznatim kao vanzemaljci.

- Javljaju mi se vanzemaljci svaku noć i daju mi direktive šta treba da uradim u emisiji. Ja sam posebna vrsta moćnog reptila u vidu male žene od pedeset kilograma. Pretvaram se u male zelene i hodam po krovovima grada. Hvatam vezu sa vasionom i pravim haos u životima poznatih ličnosti. Oni su mi rekli za tajnu Tanje Savić i Draška Stanivukovića.

CECA U KOŽNOM MINIĆU Na novom snimanju Zvezda Granda, folk diva zavodi u crnoj kombinaciji, a jedan detalj je svima zapao za oko

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading