Marina
Foto: Alo/E-stock

Iako nije prošlo ni 40 dana od smrti najvećeg tekstopisca na našim prostorima Marine Tucaković, mnogi pevači su objavili ili najavili nove pesme koje je ona pisala. Za sve numere je u medijima pokrenuta kampanja u kojoj se tvrdi da je svaka, zapravo, poslednji tekst koji je Marina napisala.

Prvo se u medijima pojavila informacija da je poslednje stihove Marina napisala Nataši Bekvalac. U pitanju je pesma "Izlečena", što su mnogi povezali s Natašinim ljubavnim životom, ali i s Marininom borbom sa opakom bolešću.

Nekoliko dana nakon što se ova vest pojavila u medijima, i pesma finalistkinje "Zvezda Granda" Ivane Bogićević "Moda i sloboda" je predstavljena javnosti gotovo identično.

Najnoviji slučaj u nizu je pesma "Žao mi je" Dijamanti benda, koja je, takođe, predstavljena kao poslednja pesma koju je napisala Marina Tucaković.

Inače, u javnosti i na društvenim mrežama se povela polemika koja je od ovih pesama zaista poslednji Marinin tekst, ali su se mogli pročitati i komentari da je vrlo ružno da se na ovaj način - preko imena pokojnog tekstopisca - stiče slava i promovišu pesme.

Marinin dugogodišnji saradnik i blizak prijatelj Damir Handanović ističe da je Marina poslednji tekst napisala za Sašu Matića.

Te priče uopšte nisu tačne. Primetio sam i ja da svi, i znani i neznani, u poslednje vreme govore kako je Marina autor njihovih tekstova. Odgovorno tvrdim, a s njom sam bio do poslednjeg trenutka i radili smo zajedno, a i u sve sam bio odlično upućen, da je njen poslednji tekst pesma Saše Matića "Nebitno", za koju sam ja radio muziku i koja će se naći na njegovom novom albumu. Moguće je da je Marina imala nekoliko tekstova koje je ranije napisala kod sebe, pa su se oni pojavili ili će se pojaviti uz muziku koju je dobijala naknadno od pojedinih izvođača. Ali poslednje što je napisala bilo je za Sašu - tvrdi Handanović.

ZBOG NJE SE I RAZVEO! Ovo je 13 godina mlađa devojka Mašana Lekića, dugo su se krili od javnosti, dobili bebu, a Kristina izgleda brutalno!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading