ZBOG NJE SE I RAZVEO! Ovo je 13 godina mlađa devojka Mašana Lekića, dugo su se krili od javnosti, dobili bebu, a Kristina izgleda brutalno! (FOTO)
Alo

Prošle godine je nakon brojnih spekulacija otkriveno da je Mašan Lekić u vezi sa 13 godina mlađom koleginicom Kristinom Nikolić sa kojom je radio emisiju "Dosije" koja je tada bila trudna.

Naime sve je potvrđeno kada se Kristina u februaru 2021. godine porodila i na svet donela malenu devojčicu kojoj su ponosni roditelji dali ime Zoi.

Inače, Kristina je iz Užica, a kako se spekulisalo njih dvoje žive u Mašanovom novom domu na Zlatiboru gde uživaju sa bebom.

Njih dvoje se ne skrivaju više, a na Mašanovom Instagam profilu sada se nalaze njihove zajedničke fotografije.

Podsetimo, prošle godine je kao bomba odjeknula vest da se Mašan Lekić još uvek navodno na sudu dogovara oko detalja razvoda sa suprugom Mirom, sa kojom je i saradnik, dok u romansi uživa sa drugom koleginicom. Tada se nagađalo i da je Mašan napustio porodični dom, kao i da je ostao u kontaktu sa suprugom Mirom prvenstveno zbog ćerke Mije.

SPAVAJ ANČI MOJA, VOLIM TE! Marijana Mićić slomljena nakon prerane smrti bliske prijateljice, voditeljkine reči kidaju dušu!

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Kiki

13.10.2021 23:49

Mila sam da je bar on normalan.Sram ga bilo