UŽIVAO NA SPLAVU DO JUTRA Najpopularniji turski glumac osetio sve čari noćnog provoda u Beogradu
Promo

Pošto što se islikao sa hordom devojkama u Knez Mihajlovoj, poželeo je da oseti čari tradicionalne srpske kafane, nakon koje je obišao nekoliko restorana u Beton hali, da bi za kraj ostavio ono najslađe: čuveni noćni život Beograda.

Promo

 

 

Glumac, kog nazivaju još i „turski Apolon“, odabrao je najposećeniji R&B klub u prestonici, splav "Money" na Sajamskom keju, na kojem se provodio do jutra.

- Odlične vibracije oko mene, vi Srbi baš znate da se provodite, Beograd je zakon - napisao je na svom intagram profilu, na kome je sve vreme kačio storije iz kluba u koji se ulazi oko ponoći.

Džan je igrao uz soul i fank hitove, elektronsku i hip-hop muziku, pokazajući da osim tradicinalnog, voli i urbani klaberski provod. Ni u klubu "Money" devojke nisu ostale imune na njegov šarm, a on se rado slikao sa lepoticama koje su se te večeri zatekle na splavu koji obožavaju posetioci iz inostranstva, naviknuti na kvalitetne muzičke setove i glamurozni ambijent.

Promo

 

 

- “Koji si ti car”, “Zato te svi vole”, “Srbija te voli”, “Ovo ti je sigurno bio nezaboravan provod”, pisali su mu u komentarima pored slika koje je postavljao, apsolutno oduševljen provodom u Beogradu, koji će, kako je obećao, uskoro posetiti ponovo.

BONUS VIDEO:

SINE, JA SAM TE SAMO OPERISAO Relja poslao poruku doktoru koji mu je spasio život!

 

Komentari (0)

Loading