RASKRINKALA KATARINU RADIVOJEVIĆ Jovana Jeremić dala brutalno iskren komentar o nedavnom skandalu i šokirala Srbiju!
Foto: privatna arhiva

Uoči novog angažmana koji od od narednog vikenda ima na TV Pink voditeljka Jovana Jeremić je u intervjuu za gore navedeni portal ponovo uzburkala javnost izjavama o gorućim temama.

Nakon pauze koje je napravila posle odlaska sa Hepi televizije, voditeljka Jovana Jeremić se ponovo vraća na male ekrane i to angažmanom na Pink televiziji gde će voditi jutarnji program.

Jovana je otkrila šta očekuje gledaoce već od ovog vikenda, ali i iskreno i bez ustručavanja progovorila je o aktuelnim temama koje su uznemirle srpsku javnost.

RASKRINKALA KATARINU RADIVOJEVIĆ Jovana Jeremić dala brutalno iskren komentar o nedavnom skandalu i šokirala Srbiju!

Foto: privatna arhiva

 

Sutra zvanično krećem sa novim Vikend jutrom na Pinku. Kažem novo jer je na Pinku, sve ostalo je isto, ja sam nepromenljiva, onako kako su gledaoci od mene i navikli, biću drska i bezobrazna, ali pravična - kaže Jovana i dodaje da nema tremu, ali ima veliku odgovornost.

Voditeljka je objasnila zbog čega je gledaoci vole: 

Ljude u Srbiji šokira moja iskrenost jer su se uljuljkali sa lažnim ljudima ispred objektiva koji se foliraju kada stanu ispred kamere - objašavanja ona svoju veliku poprularnost.

Nakon što je objasnila šta će sve gledaoci od ovog vikenda moći da očekuju u jutarnjem programu koji ona bude vodila, progovorila je i o gorućoj temi koja je zapalila srpsku javnost. Reč je o tome što je Dragan Bjelogrlić pretukao Gagu Antonijevića, kao i izjavama koje je potom dala njihova koleginica Katarina Radivojević:

Ne stajem ni na čiju stranu. Besna sam na Dragana Bjelogrlića što je pre svega sebi to dozvolio i mučki istuče Gagu. Interesantna mi je tu uloga Katarine Radivojević i pominje se da je ona kriva što su se oni posvađali. Izjava Katarine Radivojević mi deluje ku*vinski, prvo napada Gagu i Bjelu, a posle obrnuto - rekla je voditeljka.

BONUS VIDEO:

OPET SE ŽENI?! Darko Lazić i Barbara se ne razdvajaju, pevačica pristala da bude mama njegovom sinu!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
SR71

28.08.2021 07:31

Ova polupismena starleta da raskrinka nekoga?Mora biti da se salite?!