TO MOGU DA MI ZAMERE SAMO GLUPI LJUDI! Bora burno reagovao na pitanje zašto je nosio šal hrvatskog kluba na svom nastupu, pevač nije birao reči
Foto: Youtube/Printscreen

Bora Đorđević je održao nastup na Festivalu kulture mladih u Knjaževcu, a publika je bila oduševljena što ga ponovo vidi na sceni. Svima je zapalo za oko da pevač pored sebe na bini ima papire sa tekstovima pesama, a on je za Alo! prokomentarisao ovu situaciju:

Pevač je za Alo! prokomentarisao prašinu koja se digla kada je nedavno u Celju pevao sa šalom hrvatskog Hajduka oko vrata.

FOTO ART

 

- Zar nije dovoljno što sam svirao u Leposaviću?! Navijači iz HR dolaze na moje koncerte pošto ne sviram kod njih i po tradiciji bace mi šal Hajduka i šta ja treba da uradim?! Da ga bacim, pocepam, pljunem, zgazim? Ne, ja okačim šal za vrat dignem tri prsta i kažem : „Pozdrav od Delija sa Severa“ i onda smo nerešeni. To ne može niko da mi zameri osim nekih glupih ljudi - istakao je on.

ALO! PAPARAZZO Ovo je treća supruga Bore Đorđevića za koju tvrdi da je i poslednja!

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Rada

22.08.2021 16:11

Oni vole tvoje pesmr i tebe,sto znaci da ces uvek biti veliki Srbin, pomalo provociraju, ali kad im pokazes tri orsta, znaju da postujes svoje, zato postujes i tudje, oni su dosli Tebe da susaju. Velik si Boro.