TO MOGU DA MI ZAMERE SAMO GLUPI LJUDI! Bora burno reagovao na pitanje zašto je nosio šal hrvatskog kluba na svom nastupu, pevač nije birao reči
Foto: Youtube/Printscreen

Bora Đorđević je održao nastup na Festivalu kulture mladih u Knjaževcu, a publika je bila oduševljena što ga ponovo vidi na sceni. Svima je zapalo za oko da pevač pored sebe na bini ima papire sa tekstovima pesama, a on je za Alo! prokomentarisao ovu situaciju:

Pevač je za Alo! prokomentarisao prašinu koja se digla kada je nedavno u Celju pevao sa šalom hrvatskog Hajduka oko vrata.

TO MOGU DA MI ZAMERE SAMO GLUPI LJUDI! Bora burno reagovao na pitanje zašto je nosio šal hrvatskog kluba na svom nastupu, pevač nije birao reči

FOTO ART

 

- Zar nije dovoljno što sam svirao u Leposaviću?! Navijači iz HR dolaze na moje koncerte pošto ne sviram kod njih i po tradiciji bace mi šal Hajduka i šta ja treba da uradim?! Da ga bacim, pocepam, pljunem, zgazim? Ne, ja okačim šal za vrat dignem tri prsta i kažem : „Pozdrav od Delija sa Severa“ i onda smo nerešeni. To ne može niko da mi zameri osim nekih glupih ljudi - istakao je on.

ALO! PAPARAZZO Ovo je treća supruga Bore Đorđevića za koju tvrdi da je i poslednja!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Rada

22.08.2021 16:11

Oni vole tvoje pesmr i tebe,sto znaci da ces uvek biti veliki Srbin, pomalo provociraju, ali kad im pokazes tri orsta, znaju da postujes svoje, zato postujes i tudje, oni su dosli Tebe da susaju. Velik si Boro.