SESTRE BEKVALAC SNIMAJU RIJALITI Cela porodica pred kamerama!
Foto: ATA Images

Nije greška ako konstatujemo da je život pop pevačice Nataše Bekvalac jedan od najzanimljivijih i najturbulentnijih na javnoj sceni Srbije. Zbog isprepletenosti njenog privatnog i poslovnog života magnet je za medije, a poznato je da nikada nije bežala od istine.

Kako stvari stoje, baš za njen život zainteresovala se poznata producentska kuća koja želi da snima rijaliti gde bi se videli svi detalji iz života Panonske Barbike iza kamera.

SESTRE BEKVALAC SNIMAJU RIJALITI Cela porodica pred kamerama!

Foto: Printscreen/instagram

 

 

Kako Alo! saznaje iz izvora bliskog produkciji, snimanje bi moglo da počne već u septembru ove godine, a za emitovanje je zainteresovano nekoliko televizija.

- Nataša i njena sestra Kristina su sa oduševljenjem prihvatile ovu ideju, jer i same vole neke od svetski poznatih rijalitija. Dobro je poznato koliko je Nata duhovita u medijima, a izjave koje godinama daje su apsolutno viralne - počinje izvor i dodaje:

SESTRE BEKVALAC SNIMAJU RIJALITI Cela porodica pred kamerama!

E-STOCK/Miloš Rafailović Raf

 

 

- Ideja za rijaliti kome je radni naslov „Bekvalčeve“, baš po imenu njenog Instagram naloga, i došla je zahvaljujući čestim gegovima i duhovitim situacijama koje Nataša u vidu snimaka ili fotografija deli sa svojim pratiocima na ovoj društvenoj mreži.

U rijalitiju neće učestovati samo Nataša i Kristina, već je scenaristički koncept da se uključi cela porodica.

- U ovom programu učestvovaće svi članovi šire porodice Bekvalac. Natašina mama Mira već je pobrala brojne simpatije među njenim fanovima, pa je jedna od ideja da se dobar deo prostora pokloni upravo njoj, njenim životnim mudrostima i načinom na koji ona trpi posao i popularnost svoje ćerke pop zvezde - kaže izvor za Alo!.

SESTRE BEKVALAC SNIMAJU RIJALITI Cela porodica pred kamerama!

Foto: Ataimages

 

 

Kada smo pre nekoliko nedelja na promociji duetske pesme Nataše i Raste sreli Kristinu Bekvalac, ona nam je rekla da o rijalitiju misli sve najbolje, ali da je novac presudan kako bi se ovakav projekat i desio.

- Nemam ništa protiv rijalitija, meni je to strava, što se mene lično tiče, ja sam za to i nemam problem sa kamerama. Mislim da je naš život jako zanimljiv i nemam taj problem da podelim sa ljudima šta se dešava u mom privatnom životu, tako da ako neko ponudi dobru svotu novca, možda se rijaliti i dogodi - rekla nam je tada mlađa sestra Bekvalac.

Svaka izjava jedna epizoda

Duhovite i iskrene izjave Nataše Bekvalac upućuju na to da ona zaista živi interesantnim životom. Gotovo svaki „bekvalizam“, kako na društvenim mrežama zovu njene izjave, mogla bi da bude jedna epizoda rijaliti programa. Poslednji u nizu fenomenalnih sadržaja za rijaliti je njena izjava o sopstvenom izgledu u ranim jutarnjim satima.

- Jutros sam izgledala kao socijalni slučaj. Imamo jednu grupu u kojoj smo moj najbolji prijatelj, sestre i ja, pa sam im poslala snimak da vide kako sam izgledala. Pre bih se odlučila da narod vidi moj porno-snimak, nego taj od jutros - izjavila je Ntaša tokom večeri promocije poslednjeg singla.

BONUS VIDEO:

BEKVALČEVA ODVELA ĆERKU U CRNU GORU DA JOJ POKAŽE KAKO ONA ZARAĐUJE Život nije svila i kadifa!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Van Halen

09.08.2021 08:37

Dve kokoske ! Bez talenta i harizme, ali takve su zvezde ovde.