RODITELJI SU MI REKLI DA NE DOLAZIM KUĆI Milijani roditelji opasno zamerili Ivana i aferu, donela je odluku koja je šokirala mnoge
Printscreen

Milijana Bogdanović osvojila je deseto mesto u finalu devete sezone "Parova", a odmah po izlasku progovorila je o planovima.

Ona je nakon izlaska progovorila o planovima za budućnost sa svojim, još uvek oženjenim dečkom Ivanom Gavrilovićem, kao i o odnosu sa bivšim emotivnim partnerom Milošem, ali i o tome kako je njena porodica reagovala na njenu vezu sa denserom.

- Nije važno mesto koje sam osvojila, već to što sam preživela celu sezonu kako treba - na početku priznaje Milijana.

RODITELJI SU MI REKLI DA NE DOLAZIM KUĆI Milijani roditelji opasno zamerili Ivana i aferu, donela je odluku koja je šokirala mnoge

Printscreen

 

Bogdanovićeva je otvoreno progovorila o osudi porodice zbog veze sa oženjenim čovekom pred milionskim auditorijumom.

- Verovatno svi očekuju da kažem da je moja najveća greška ove sezone Ivan Gavrilović. Nije tako! Moja porodica nije zadovoljna mojim izborom. Obično su me podržavali. Ivan i ja ćemo nastaviti da živimo zajedno - ističe Milijana, pa dodaje:

- Roditelji su mi rekli da ne dolazim kući (smeh)! Šalim se! Rekli su da im se čitava priča ne dopada zbog Marine. Treba malo vremena da prođe, pa će prihvatiti - ističe Milijana.

Ona namerava da održava kontakt sa bivšim dečkom, vremešnim Užičaninom Milošem:

- Nisam očekivala da će Miloš doći! Znala sam da ćemo ostati prijatelji. On je divan čovek i divna osoba - završava ona.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading