NOVAC JE ZA LEČENJE MOG BOLESNOG BRATA! Pobednica Parova otkrila kome će dati nagradu i rasplakala sve prisutne, a sebi zamera samo jednu stvar
E stock

Nataša Pajović ponela je krunu i titulu pobednice devete sezone "Parova".

U svom prvom intervjuu nakon finala priznaje da je put ka trijumfu bio težak, ali da je publika prepoznala dobro u njoj.

- Fantastično se osećam! Kada mi je stavljena ova kruna na glavu, nisam očekivala da ću biti ja, ali neki glas u meni je govorio da ću to biti ja. Hvala vam, ljudi, moja pobeda je i vaša. Negde ste prepoznali dobro u meni - govori uzbuđena pobednica devete sezone "Parova".

NOVAC JE ZA LEČENJE MOG BOLESNOG BRATA! Pobednica Parova otkrila kome će dati nagradu i rasplakala sve prisutne, a sebi zamera samo jednu stvar

E stock

 

Nataša ističe da je njena najveća greška tokom boravka u zemunskoj vili što je ulazila u konfliktne situacije sa svojim emotivnim partnerom, koji joj je najveća podrška.

- Najveća greška u rijalitiju je bila što sam pokazivala agresivnost, što sam podigla ruku na mog dečka Marka Perovića - priznaje ona.

Pajovićeva je otkrila i na šta će potrošiti nagradu od 20.000 evra.

- Planiram da renoviram svoju kuću, to je zapravo kuća moje majke. Da bratu obezbedim sve, za njegovo lečenje. Da uložim u neki svoj posao - odgovorila je ona i naterala suze na oči mnogima.

Natašin brat Nikola boluje od težeg oblika autizma, a ona bez dvoumljenja govori da ga ne bi menjala za hiljade zdrave dece.

- Ja mog brata ne bih menjala za hiljade zdrave dece. Preponosna sam na svog brata Nikolu - zaključuje ona.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading