DOK JOJ JE ĆERKA U JEKU PO*NO SKANDALA! Ovo je majka Tee Tairović, obožava silikone, a pojavila se i u spotu poznatog pevača (FOTO)
Printscreen

Pevačica Tea Tairović ovih dana je tema broj jedan zbog eksplicitnog video-snimka i fotografija s pornografskog sajta, koje je Alo! prvi ekskluzivno objavio prethodnih dana. Više o tome OVDE.

Atraktivna pevačica se i dalje ne oglašava na ovu temu, a mnogi su se pitali od koga je nasledila ovoliko se*sepil i lepotu, a sada je i to otkriveno.

U pitanju je njena majka Božica Malević. Teina majka je bila velika podrška ćerki još dok se ona takmičila u "Zvezdama Granda", pa su tako svojevremeno, kad bi pevačicu videli na snimanjima "Grandovih" emisija s mamom, mnogi mislili da joj je drugarica.

Teina majka je vitka plavuša koja je, kao i njena ćerka, pobornik plastične hirurgije. Voli da se doteruje i da nosi skupe krpice. Božica je, inače, jedno vreme radila i kao voditeljka i profesorka, a ono što je posebno interesantno je i da se pojavila u spotu za pesmu Miloša Bojanića, gde joj je partnera glumio voditelj Zoran Pejić Peja.

Božica se više ne pojavljuje u javnosti, ali njena ćerka ponekad okači neku sliku s mamom, a Tea nikad nije krila koliko je bliska sa njom.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading