BRESKVICA U NOVOJ PESMI PEVA O BIVŠEM: Bon Voyage, kažem ljubavi moja, idi sad, budi sam, bon Voyage!
Printscreen

Iako se činilo da su Anđela Ignjatović, poznatija kao Breskvica, i Mihajlo Veruović Vojaž nakon raskida definitivno odlučili da svako krene svojim putem, te da se više međusobno ne peckaju i ne provociraju, izgleda da to ipak nije tako.

Naime, povod za najnoviji sukob je nova Breskvičina pesma, koju je ona odlučila da objavi istog dana kada i njen bivši dečko, a on je to učinio samo sat vremena pre nje.

BRESKVICA U NOVOJ PESMI PEVA O BIVŠEM: Bon Voyage, kažem ljubavi moja, idi sad, budi sam, bon Voyage!

Printscreen

 

Mnogi su tekst pesme "Srećan put", koji je napisala Breskvica, videli kao provokaciju upućenu njenom bivšem dečku. Naime, ona u refrenu pesme peva "srećan put", ali na francuskom "bon vojaž", što je i umetničko ime njenog bivšeg dečka.

Fanovi su odmah po objavljivanju pesme u komentarima na Tviteru i Jutjubu izneli čitav niz teorija kako je Anđela prozvala bivšeg dečka.

- Oni bukvalno posvećuju pesme jedno drugom! Ona peva "bon vojaž" - što u prevodu znači srećan put, kao srećan put, ljubavi moja, ona je to uradila dvosmisleno! Breskvica, boginja marketinga! - samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

Inače, istog dana je i Vojaž objavio novi singl pod nazivom "Kartel", a koliko je jaka borba između njihovih fanova, pokazuje i podatak da za nešto manje od 24 sata obe pesme na Jutjubu imaju preko milion pregleda. Trenutno je u vođstvu Breskvica, koja je odličnim marketinškim potezom nadmašila bivšeg dečka za 100.000 pregleda.

BRESKVICA U NOVOJ PESMI PEVA O BIVŠEM: Bon Voyage, kažem ljubavi moja, idi sad, budi sam, bon Voyage!

Printscreen

 

Podsetimo, njih dvoje nikad nisu govorili o konkretnim razlozima raskida svoje veze. Njihov prekid ozbiljno je uzdrmao njihove fanove koji su mesecima na društvenim mrežama insistirali da se pomire i nastave dalje. Oni su se često međusobno prepucavali putem Instagrama, nikad ne pominjući ime jedno drugom, ali jasno aludirajući o kome se zapravo radi. U javnosti se spekulisalo i da je raskid bio medijski trik, ali i da je ona prevarila Mihajla s reperom Klincem, što nikad nije bilo potvrđeno.

- Lažljivo đubre - glasio je samo jedan od Anđelinih storija posvećenih Vojažu, kada je on u jednoj izjavi rekao da je samo on pisao pesme, koje su zajedno pevali.

Sa kim Vojaž snima duetsku pesmu i spot u Dubaiju, čitajte OVDE.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading