KAD JE NEŠTO PUN POGODAK, NE TREBA MENJATI Posle tri zajednička dueta, Ivana Selakov najavila još jedan sa Acom Lukasom
Foto: Printscreen/instagram

Pevačica Ivana Selakov bila je specijalni gost u ovonedeljnom izdanju emisije "Premijera Vikend - Specijal", u kojoj je otkrila šta sprema za letnju sezonu, pa se dotakla i kolege, Ace Lukasa.

Pevačica se na samom početku gostovanja dotakla prethodne večeri. Naime, Ivana je nastupala u jednom lokalu, pa je zbog dobre atsmofere - promukla.

 - Svi smo se uželeli, i mi i publika, malo sam promukla, legla sam u 6 jutros, ustala u 8, ali sinoć je bilo fenomenalno, žao mi je da stanem kada vidim da je publika željna, pa smo produžili satnicu nastupa – priča ona, pa nastavlja:

- Tokom ovih godinu i po dana, izbacila sam pesmu ali to je bilo spremno pre korone. Nema novih pesama, i kompozitori su se malo ulenjali, tako da jedva čekam da se pojavi neka dobra pesma – kaže pevačica.

Ivana je otkrila i da uskoro izlazi nova duetska pesma sa pevačem, Acom Lukasom, koji je njen dugogodišnji prijatelj.

KAD JE NEŠTO PUN POGODAK, NE TREBA MENJATI Posle tri zajednička dueta, Ivana Selakov najavila još jedan sa Acom Lukasom

Foto: Ataimages

 

- Posle tri dueta sa Lukasom, nedavno smo se spojili uživo u jednoj emisiji i vratili smo tu neku energiju, slažu nam se boje glasa, baš nam je bilo drago što ponovo pevamo zajedno i rekli smo: "Vau, što je ovo dobro, šteta što još nešto ne uradimo", pa smo došli do ideje da ponovo nešto napravimo, dogovor je pao. Biće nešto interesantno, ne mogu da pričam o čemu se radi, ali nas dvoje kad smo u duetu, tu nema greške – otkriva Selakov, pa dodaje:

- Znamo se više od 15 godina, bila sam s njim i kad je bio u drugom braku, i u trećem braku... On je prava rok zvezda na našim prostorima, ako neko ima neki interesantan i buran život, to je onda on – zaključuje Ivana.

Pogledajte OVDE Marija Šerifovićš se povlači iz žirija Zvezda Granda

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Maki

28.06.2021 10:42

Ko bi rekao, nekad davno nije mogla biti ni "Prvi glas Sombora" ako se takmiči Gordana Grković....