MARIJA ŠERIFOVIĆ SE POVLAČI Pevačica najavila odlazak iz stručnog žirija, evo i kada će se to desiti
Foto: ATA Images

Marija Šerifović u žiriju „Zvezde Granda“ sedi od 2015. godine. Otkako je 2018. krenuo koncept mentorstva, za tim pop pevačice se bukvalno tražilo mesto više jer je ona, po nepisanom pravilu, uvek imala najveći broj učenika.

Baš kao i prethodnu, i ovu sezonu je završila u velikom stilu, kao pobednik mentor zahvaljujući Mahiru Mulaliću koji je branio boje njene muzičke škole. Ponosna i prezadovoljna profesorka tvrdi da ne postoji nikakva tajna njenog uspeha.

MARIJA ŠERIFOVIĆ SE POVLAČI Pevačica najavila odlazak iz stručnog žirija, evo i kada će se to desiti

Foto: ATA Images

 

- Ovo je trenutak kada ja treba da se zahvalim u Mahirovo ime svim ljudima koji su u neverovatnom broju glasali za njega. Da li postoji i koja je tajna, ne mogu da vam kažem. Prvenstveno je važno da verujete u sebe i ono što je jako bitno jeste da kandidat sluša mentora. Važno je da kandidati imaju fokus tokom čitavog takmičenja i tu je još par nekih mojih skromnih tajni koje neću da otkrijem - kaže Marija i dodaje da je ovo takmičenje veoma iscrpljuje jer se svim kandidatima podjednako daje.

- Imala sam najveći broj kandidata i svaki od njih je imao identičan status i vreme koje sam utrošila na njega. Svako od njih ima raznorazne fantazije, sad ću ovo, sad ću ono... Ako me neko od njih ne sluša, onda moja uloga u ovom takmičenju nema nikakvog smisla i ono što mogu da kažem je da su Džejla i Mahir zaista dali najviše, a to sam od njih i očekivala - iskrena je Šerifovićeva.

MARIJA ŠERIFOVIĆ SE POVLAČI Pevačica najavila odlazak iz stručnog žirija, evo i kada će se to desiti

Foto: ATA Images

 

 

Kako je u više navrata najavljivala napuštanje žirija, na kraju ove sezone samo od sebe se nametnulo i pitanje njenog ostanka u muzičkom šou-programu.

- Evo odradiću još jednu sezonu, ali ne mora da pobedi moj kandidat. Ova sezona je trajala dve godine i baš se odužila. Ovde nije stvar izluđivanja nego umora u nekom trenutku i nedostatka ideja. Moram da budem iskrena, ja sam smišljala sve stvari za nastup svih mojih kandidata, to je uglavnom bilo u neko gluvo doba noći jer svaka sitnica je užasno važna i ja zbog toga verovatno najviše nerviram samu sebe - rekla je pop pevačica. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading