JEDVA ČEKA! Oglasila se Danijela Rodić povodom Željkovog prvog rođendana, buduća baka ne krije sreću, a spomenula i Cecu!
Foto: Printscreen/Alo

Željko Ražnatović, sin Veljka Ražnatovića i Bogdane Rodić trećeg maja puni godinu dana. Povodim proslave njegovog rođendana kontaktirali smo njegovu baku Danijelu Rodić kako bi nam rekla gde će sutra proslaviti unukov rođendan i šta je to što će mu pokloniti. Iako smo je prekinuli usred posla kratko nam je rekla:

 - Malo sam u gužvi, na poslu pa nemam puno vremena da pričam. Željku još ništa nisam kupila ali danas moram da odem da mu uzmem poklon. Nismo planirali nikakvo slavlje da organizujemo u Titelu, svi zajedno ćemo proslaviti u Beogradu - rekla je ponosna baka 

JEDVA ČEKA! Oglasila se Danijela Rodić povodom Željkovog prvog rođendana, buduća baka ne krije sreću, a spomenula i Cecu!

Alo

 

Podsetimo slavlje povodom Željkovog rođendana organizovano je u jednom elitnom prestoničkom lokalu. Prisustvovaće mnogobrojni prijatelji obe porodice. Presrećna tetka, Anastasija Ražnatović otkrila je da je svom bratancu već pripremila poklon.

Cecinom unuku spremaju gala proslavu u elitnom restoranu, a Anastasijin poklon pamtiće do kraja života! Više o tome OVDE.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading