NE ŽELIM DA ŽIVIM SA NEKIM KO ME JE PREVARIO! Vesna Đogani progovorila o Đoletu Đoganiju i poslala poruku svima koji joj se udvaraju!
Foto: Alo.rs

Vesna Đole Đogani našli su se u žiži javnosti zbog snimka emitovanog u emisiji "Papraco lov", a na kojem se denser ljubi sa nepoznatom ženom, za koju se ispostavilo da je njihova dugogodišnja prijateljica i saradnica. Međutim, njih dvoje tvrde da se prevara nije desila.

- Vesna je sada otkrila da li bi ostavila Đoleta, s kojim ima dvoje dece - ćerku i sina - da ju je zaista prevario.

- Da. Meni apsolutno niko ne treba. Ne želim da neko sa mnom bude iz sažaljenja, zato što moramo, zbog imidža, onda bismo ušli u neki drugi proces, kako to da rešimo, morali bismo da porazgovaramo sa psihoterapeutom, sa bračnim savetnikom da vidimo da li je to prava ljubav ili nije, ali šta bi bilo kad bi bilo… Nećemo sad o tome - rekla je.

NE ŽELIM DA ŽIVIM SA NEKIM KO ME JE PREVARIO! Vesna Đogani progovorila o Đoletu Đoganiju i poslala poruku svima koji joj se udvaraju!

Foto: Alo.rs

 

 

- Ja ne bih želela da živim sa nekim ko me je prevario, ali ni on ne bi želeo da živi sa nekim koga je prevario - dodala je Vesna u emisiji "Ekskluziv", pa se osvrnula na brojne poruke udvarača koje joj pristižu na društvenim mrežama.

- Ljudi, da li ste normalni? Još uvek sam zauzeta i nemojte da mi se udvarate. Čak i ako budem slobodna u nekom momentu, ne daj Bože, nemojte da mi se udvarate na taj način. Sigurno u tom momentu ne bih tražila nekog novog - objasnila je pevačica.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading