OVO JE BOLESNO! Pogledajte fotografije Ane Korać zbog kojih su je uništili na Instagramu, starleta izvadila rebra (FOTO)
Printscreen

O starleti Ani Korać nedavno je osvanula vest da je izvadila jedan par rebara kako bi imala uži struk, a priče o bizarnom zahvatu počele su nakon njenih fotografija u kupaćem kostimu koje su nastale u Dubaija.

Ana, naime, na svom Instagramu redovno objavljuje fotografije sa putovanja, na kojima prikazuje luksuzan život u kome uživa, a njene fotografije iz Dubaija su najpre izazvale lavine komentara na društvenim mrežama, te se polemisalo o zahvatu kome se podvrgla.

"Struk tanak kao prut", "ovo nije prirodno", "vadila je rebra 100%"... su samo neki od komentara na društvenim mrežama.

Podsetimo, prema pisanju medija, Ana je za operaciju vađenja rebra dala 7.000 evra. Koraćeva je do sada operisala grudi, za koje je iskeširala 3.500 evra, nos je operisala više puta, što ju je koštalo 7.000 evra, u usne je stavljala hijaluron - 250 evra, pumpala je jagodice - 200 evra, mačije oči je platila 800 evra, a operisala je i zadnjicu u Turskoj i za to platila 5.000 evra, te je ukupno za korekcije i operacije izdvojila 23.750 evra.

Po svemu sudeći proslavljena starleta iz Ivanjice neće stati na ovim operacijama, naime Ana je samo pre nekoliko dana podelila snimak i sliku novih usana.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Vasar Tastine

13.05.2021 07:50

Jedino nema tog lekara i tih para koji moze da joj izvadi praziluk iz zadnjice. Usput, ako nju kopira Maja Marinkovic, njen idol je Soraja. Ziveo fotoshop.