Ana i Rasta
Alo
Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta

Promo

Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta, Foto: Promo

Naime, ekipa „Alo!“ uputila se ka zgradi u kojoj živi Ana Nikolić sa ćerkicom, a na njenom automobilu baš u trenutku našeg dolaska zatekli smo poruku uznemirujuće sadržine.

Ana i Rasta

Alo! / Vladimir Marković

Ana i Rasta, Foto: Alo! / Vladimir Marković

- Slušaj, ako ne doneseš pare do sutra, loše ti se piše. P*ši ga! Lokaciju sam znaš, a i imaš na drugoj strani - pisalo je na parčetu papiru koji je bio odložen kod prednjih brisača, dok je sa druge strane, gde bi, kako je navedeno, trebalo da stoji informacija o dogovorenoj lokaciji, nacrtan muški polni organ.

Pretpostavljamo da je poruka upućena upravo Đuriću, jer se nepoznato lice koristi muški rod, a vrlo je moguće da se oni koji žele da naude Rasti, ne plaše ni da prete njegovoj bivšoj ženi.

Kako izvor blizak popularnom paru otkriva za ,,Alo!”, čini se da je ona i te kako počela da ispašta zbog njegovih nedela.

Rasta i Ana ponovo u ljubavi?!

Kontroverzni reper trenutno je na izdržavanju kazne kućnog zatvora koja će trajati još 11 meseci, dok mu žensko društvo, kako fanovi polemišu na društvenim mrežama, uz Taru pravi i Ana! Rasta je mnoge oduševio video snimkom u kom se jasno vidi da je vratio burmu na ruku, a obzirom na to da je nije nosio izvesno vreme kad se razišao od Nikolićeve, to je pokrenulo spekulacije o ponovnoj romansi.

- Stefan je imao neraščišćene račune sa poznatim zelenašima iz Beograda, koji su ga čekali da izađe iz zatvora kako bi ga gonili da im vrati dug. S obzirom na to da je on trenutno u nemogućnosti da reši taj problem, oni su počeli da uznemiravaju Anu - priča izvor.

Đurić je u zatvoru proveo četiri meseca, od oktobra prošle godine do pre tačno mesec dana, a skandal o hapšenju odjeknuo je u medijima brže nego ikada.

Policija je u trenutku hapšenja kod njega u stanu pronašla opojna sredstva, a spekulisalo se da je njegova bivša supruga Ana Nikolić patila za vreme njegovog boravka i iščekivanja završetka zatvorske kazne, te da je često njihovoj trogodišnjoj ćerki Tari pričala o ocu, kako ga ona ne bi zaboravila.

Međutim, Nikolićeva nije ni slutila da će reper ikada dozvoliti da neko s kim on ima problem doći do nje i njihove ćerke, te sada strahuje i dodatno razmišlja o bezbednosti.

- Ana se trudi da nikome ne priča o odnosu sa Rastom i na sve moguće načine pokušava da zaštiti njihovu privatnost. Ipak, nije joj ni malo svejedno zbog svega što se dešava, jer je svesna da njegova blizina može potencijalno da bude opasna po nju i ćerkicu - kaže izvor ,,Alo!”.

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (2)

Beli

01.03.2021 10:10

Mnogo zasadio,pa ga sad teraju da pusi!!!

Neca kifla

01.03.2021 12:39

Klošar, kockar i narkoman. Strašna kombinacija, neka im je Gospod u pomoći...