BEZ BLAMA OTKRIO SVE! Doktor Vanja otkriva SOČNE DETALJE iz kreveta sa pevačicom: Voli kada sam na njoj, vrišti! Probali seks na brodu, a evo gde sada planiraju!

Anonimnoj devojci otkrio najintimnije detalje...

Snežana Đurišić i Vanja Milošević
Snežana Đurišić i Vanja Milošević, Foto: Vladimir Marković/Alo!

Doktor Vanja Milošević, dečko pevačice Snežane Đurišić, nikako da nauči lekciju da ne treba da komunicira niti da se poverava ženama koje je upoznao na Fejsbuku! Naime, nakon što je procurila prepiska između pevačicinog dečka i anonimne devojke u kojoj on, između ostalog otkriva sve detalje veze sa Đurišićevom, VIP je ponovo došao u posed poruka u kojima Vanja sada do detalja opisuje kakav seks pevačica preferira.

Tako je devojci koju je video samo na slici ispričao da je sa Snežanom prvi put vodio ljubav samo nekoliko dana nakon što su započeli vezu, da pevačica voli da spava naga, ali i da je s Đurišićevom jednom prilikom imao seks na brodu. Osim toga, Vanja je devojci priznao i da upražnjava sve poze u seksu, te da Đurišićeva to obožava.

- Snežana voli kada sam ja na njoj, a ona stavi noge oko mene. Ima dobru guzu, probao sam, odlična je - piše tako doktor Vanja anonimnoj devojci, a potom je ispričao da sa pevačicom ima seks svakog puta kada se zajedno tuširaju.

Snežana Đurišić sa partnerom Vanjom Miloševićem
Snežana Đurišić sa partnerom Vanjom Miloševićem, Foto: Alo!/Nenad Vujanović

- Nijedno naše zajedničko kupanje ne može da prođe bez seksa. Ne mogu da vadim kada je najslađe, a Snežana ne može više da ostane trudna - piše tako perverzni doktor Milošević, a potom je anonimnoj devojci otkrio da Đurišićeva spava pored njega u trenutku dok se njih dvoje dopisuju.

- Imam običaj da je diram dok spava i da joj radim „ono“, tako da ne zna šta ju je snašlo. Snežana spava potpuno gola - piše doktor, a potom je otkrio i na kojim je sve mestima vodio ljubav s pevačicom.

- Imali smo seks na terasi njene kuće, ali, naravno, noću, u drugom delu kuće. Nismo par koji eksperimentiše, ali smo jednom imali i seks na brodu. Snežana i ja smo bili u kabini, a dok je napolju bio čovek koji je upravljao brodom. Zatvorio sam vrata od kabine, razvaljivao sam je, ona je vrištala, ali nas taj čovek nije čuo jer sam zatvorio vrata od kabine. Sada bih hteo da probam seks u avionu - napisao je doktor anonimnoj devojci.

 

Povezane vesti

 • Korisnik: Ivan
  16/05/2019 - 16:12
  Stvarno "intelektualac"i "gospodin"par exselans!!!Mala sitna iskompleksirana jajara,koja svoje ljubavne "uspehe"prica drugima,vise nego bedno!
 • Korisnik: sanja
  16/05/2019 - 07:37
  Matora že a od 60 god... Dopušta, sebi ovakve gluposti, a i on sta priča gluposti.... Ona voli a on ne voli.... Nego voli da priča ko baba nekA
 • Korisnik: Mira
  16/05/2019 - 06:56
  Koja budaletina od covekaCUHEX
 • Korisnik: zagondzija
  16/05/2019 - 04:07
  Cuti jadnice pogledaj se nasta licis sad ti ispade neki kao j... c
 • Korisnik: realno
  16/05/2019 - 01:55
  Dva klovna!!!
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi