Snežana Đurišić i Vanja Milošević
Vladimir Marković/Alo!
Snežana Đurišić i Vanja Milošević

Vladimir Marković/Alo!

Snežana Đurišić i Vanja Milošević, Foto: Vladimir Marković/Alo!

PROČITAJTE JOŠ:

EKSLUZIVNO SAZNAJEMO Dečko Snežane Đurišić opisao kako se pevačica kre*e! Voli grubo, ali i...

"ČIM SMO GA VIDELI, ZNALI SMO..." Komšije Snežane Đurišić otkrile istinu o njenom nevernom dečku Vanji! Evo šta radi i kako se ponaša kada ga ne snimaju kamere

"NAMESTI MI SOFIJU MILOŠEVIĆ, ČASTIĆU TE" Perverzni doktor nastavlja da muva klinke, ODLEPIO ZA MENEKENKOM! Đurišićka će poludeti kada čuje šta je otkrio o njihovom SE*SU! (FOTO)

Tako je devojci koju je video samo na slici ispričao da je sa Snežanom prvi put vodio ljubav samo nekoliko dana nakon što su započeli vezu, da pevačica voli da spava naga, ali i da je s Đurišićevom jednom prilikom imao seks na brodu. Osim toga, Vanja je devojci priznao i da upražnjava sve poze u seksu, te da Đurišićeva to obožava.

- Snežana voli kada sam ja na njoj, a ona stavi noge oko mene. Ima dobru guzu, probao sam, odlična je - piše tako doktor Vanja anonimnoj devojci, a potom je ispričao da sa pevačicom ima seks svakog puta kada se zajedno tuširaju.

Snežana Đurišić sa partnerom Vanjom Miloševićem

Alo!/Nenad Vujanović

Snežana Đurišić sa partnerom Vanjom Miloševićem, Foto: Alo!/Nenad Vujanović

- Nijedno naše zajedničko kupanje ne može da prođe bez seksa. Ne mogu da vadim kada je najslađe, a Snežana ne može više da ostane trudna - piše tako perverzni doktor Milošević, a potom je anonimnoj devojci otkrio da Đurišićeva spava pored njega u trenutku dok se njih dvoje dopisuju.

- Imam običaj da je diram dok spava i da joj radim „ono“, tako da ne zna šta ju je snašlo. Snežana spava potpuno gola - piše doktor, a potom je otkrio i na kojim je sve mestima vodio ljubav s pevačicom.

- Imali smo seks na terasi njene kuće, ali, naravno, noću, u drugom delu kuće. Nismo par koji eksperimentiše, ali smo jednom imali i seks na brodu. Snežana i ja smo bili u kabini, a dok je napolju bio čovek koji je upravljao brodom. Zatvorio sam vrata od kabine, razvaljivao sam je, ona je vrištala, ali nas taj čovek nije čuo jer sam zatvorio vrata od kabine. Sada bih hteo da probam seks u avionu - napisao je doktor anonimnoj devojci.

 

Komentari (8)

Nn

15.05.2019 22:43

Al je ovaj neki neotesaniii!!!

zoks

15.05.2019 23:27

Ovaj nije bas u vinklu

Lule

16.05.2019 01:00

Eto sad imamo dokaz da nije samo muskarcima u glavi surutka a mozak ispod pupka. I pojedine dame imaju isti problem u glavi surutka a ispod pupka mozak.

realno

16.05.2019 01:55

Dva klovna!!!

zagondzija

16.05.2019 04:07

Cuti jadnice pogledaj se nasta licis sad ti ispade neki kao j... c

Mira

16.05.2019 06:56

Koja budaletina od covekaCUHEX

sanja

16.05.2019 07:37

Matora že a od 60 god... Dopušta, sebi ovakve gluposti, a i on sta priča gluposti.... Ona voli a on ne voli.... Nego voli da priča ko baba nekA

Ivan

16.05.2019 16:12

Stvarno "intelektualac"i "gospodin"par exselans!!!Mala sitna iskompleksirana jajara,koja svoje ljubavne "uspehe"prica drugima,vise nego bedno!