ŠOK INTERVJU ĐUSA Ogolio se kao nikada do sad, a onda javno izvređao sve devojke! Nijednoj od njih neće biti svejedno posle OVIH reči!

Reper Ivan Ivanović Đus odgovarao je na pitanja VIP magazina.

Ivan Ivanović Đus
Ivan Ivanović Đus, Foto: Screenshoot

Jesu li nam društvene mreže više odnele ili donele?

 

- Žestoko odnele... Nekada sam se nalazio sa devojkom na pet dana unapred zakazanom mestu. Fiksni telefonski razgovori su trajali i po nekoliko sati. Lepili smo video-kasete kad pukne traka, gulili audio-kasete i preslušavali po milion puta, slušajući ih na određenom mestu, pa iznova i iznova. Danas je sve pljas pljas - i ćao.

Spopadaju li te žene po društvenim mrežama ?

Ivan Ivanović Đus
Ivan Ivanović Đus, Foto: Screenshoot Youtube

- Citiraću jednog mog prijatelja: „Devojke beže od mene ko od đavola.“ Šalu na stranu, ali na društvenim mrežama mi uglavnom stižu poruke u vezi sa mojom muzikom, a za to mi Instagram i služi. Jeste, ponekad dobijem kompliment, i to je lepo. Inače, više me prati priča da sam arogantan, namršten, sada i sed i čupav, što je opet lepo. Bolje to nego da važim za nekog lepotana koji slama ženska srca, pa da me uguše!

Ivan Ivanović Đus
Ivan Ivanović Đus, Foto: Rajko Ristić

Estetska hirurgija ili prirodna lepota? Da li su se vama muškarcima smučile „plastične“ žene?

- Uvek samo priroda. Bez pravog izraza i rada mišića i tkiva nema osmeha, nema mrštenja. Ribe izgledaju kao da im je ćale isti lik, a i jeste jer ih isti hirurg radi... Mada, nekad i dobro ispadnu. Jedino mi nije jasno da devojke pre 35-40. godine rade plastične intervencije? Na kraju krajeva, svi smo mi ljušture, a duh je ono sto je večno.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi