Anđela Veštica
Instagram/ Printscreen
Anđela Veštica

Instagram/ Printscreen

Anđela Veštica, Foto: Instagram/ Printscreen

Svesni smo da današnje vreme pomera granice u mnogim stvarima i da se ljudi trude da maksimalno gledaju svoja posla i ne zadiru u tuđu privatnost i život, ali što je mnogo, mnogo je.

Naime, zapala nam je za oko objava bivše rijaliti učesnice i starlete Anđele Vestiće u kojoj poziva muškarce da se prijave da sa starletom snime kućni video i to sve objave na jedan sajt koji se bavi takvih stvarima i promoviše amatere.

Anđela Veštica

Printscreen

Anđela Veštica, Foto: Printscreen

Ništa ovo ne bi bilo čudno da nije u pitanju javno pozivanje na snimanje po**ića, a svesni smo da je Anđela u neku ruku influenserka i da je prati dosta devojčica i dečaka koji donekle i kopiraju njen model ponašanja.

Ova njena objava naišla je na veliku osudu na društvenim mrežama i svi se pitaju da li je okej to ovako javno raditi i kakva se poruka šalje današnjoj omladini koja već gleda sve i svašta i sve im je dostupno. Svi su osudili ovakvo ponašanje bivše zadrugarke i okarakterisali kao sramno i užasno.

Mi vam prenosimo spornu objavu u celosti, a vi sami presudite da li je ovakvo ponašanje okej i da li smo malo preterali sa slobodom.