Baka Prase
Printscreen/You Tube
Baka Prase

Printscreen/You Tube

Baka Prase, Foto: Printscreen/You Tube

Jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka prase, doveden je na saslušanje u SBPOK, saznaje Republika.

Inače, Baka Prase se pre dolaska u Makiš oglasio na svom Instagram profilu, gde je postavio selfi iznad koga je napisao: "Kasnim u policiju. Ima da me tuku. Sačekaćete, lagano".

Baka Prase

printscreen/instagram

Baka Prase, Foto: printscreen/instagram

Podsetimo, Baka Prase nedavno se našao u centru skandala nakon što je policija zaplenila dva njegova automobila.

Interventna jedinica policije zatekla je u noći između 23. na 24. februar, automobil Lamborghini Urus, nemačke registracije, parkiranog na obeleženom pešačkom prelazu u ulici Jove Ilića na Voždovcu. Taj automobil je tokom večeri navodno je vozio i bahato parkirao upravo Baka Prase.

Zbog činjenice da je automobil koji je registrovan u inostranstvu, bez prisustva vlasnika, vozila osoba koja ima stalno prebivalište u Srbiji, protiv vozača je podneta odgovarajuća prekršajna prijava.

Pauk je odneo automobil, pošto je vozilo privremeno oduzeto zbog carinskog prekršaja. Podsećamo, 22. februara je Bogdanu privremeno oduzet automobil “porše cayenne”, koji je takođe bio u carinskom prekršaju.

Komentari (4)

tom sojer

19.03.2021 13:06

Dajte ga malo na drustveno koristan rad da dodje sebi jer izgleda da mu sve ovo pravi dobru reklamu a ova deca koja ga prate misle da je to kul.

Djuro Pucar

19.03.2021 13:12

Kako ovu vlast boli bilo ciji uspeh a da nije njihov partijski drug, sto ne pisu za svoju decu koja su im na grbaci. Baka Prase je primer da je u ovoj zemlji bilo ciji uspeh greh.

Opa Djurdjo

19.03.2021 13:12

Iz SBPOK-a pravo u kocinu, da ne truje ovu decu!!!

milovan

19.03.2021 13:33

Pa kakve su to kazne kada se oni sprdaju sa drzavom i policijom.?????