Vesić je postavio fotografiju nakon koje je nastala drama: Miladin je najstrašnije zapretio direktorki Studija B, a opozicija ćuti! Ovo je prevršilo svaku meru! (FOTO)

Alo.rs | vesti 2018-12-29 15:55:29 2018-12-29 15:55:29

Skandal!

Printscreen

Direktorka Studija B Ivana Vučićević nakon najave gostovanja predsednika Aleksandra Vučića u emisiji "Panorama" večeras od 20h izložena je najstrasnijim pretnjama!

Pročitajte još:

 

“Ivana progutaće te mrak!”, samo je jedan od jezivim komentara.

Sve je počelo kada je zamenik gradonačelnika Goran Vesić na svoj Fejsbuk profil postavio najavu emisije, a onda je suledila najstrašnija pretnja Ivani.

Pretnje Ivani Vučićević uputio je izvesni Miladin Simonović.

Zanimljivo je da se niko od opozicije do sad nije oglasio povodom ovih pretnji, već ćute i ne reaguju na direktne pretnje.

"Panorama” je politička emisija Ivane Vučićević, direktorke i glavne i odgovorne urednice Studija B o važnim temama i pravcima unutrašnje i spoljne politike Srbije, kao i socijalno – ekonomskim i aktuelnim društvenim pitanjima. „Panorama” je i debatna emisija u kojoj gosti živo raspravljaju o najaktuelnijim temama, iz različitih uglova, u cilju saznavanja istine. 

Prvi put posle 10 godina predsednik Srbije Aleksandar Vučić biće gost Studija B i emisije "Panorama" u subotu od 20 sati.

Expand player
Pogledajte više