"SUSRET DVE FIGURE" Da li će Zelenski biti zamenjen?
Foto: Tanjug/Tanjug/Ukrainian Presidential Press Office via AP

- Ozbiljni filozofi istorije prave hijerarhiju ličnosti na savremenoj političkoj javnoj sceni. Imamo one koji se ne pojavljuju na izborima, nisu vidljivi, ne zna se za njih u javnosti i predstavljaju „mozak“ svih političkih igara. „Igrači“ su drugi nivo, oni koji predstavljaju moćne političke sile i imate „figure“ koje se pomeraju. E, ovde, u Kijevu su se srele dve figure. Te figure su vidljive pod lupom psihologa koje proučavaju devijacije. Nije slučajno da su nazvani figurama, jer one mogu lako da se menjaju. Tako će i Zelenski biti vrlo brzo pomeren, odnosno zamenjen - poručio je Kalabić.

Najznačajniji poduhvat Rusije je što je ustala protiv NATO pakta i protiv globalnog levijatana i njihovih struktura kojima je Amerika samo platforma sa koje deluju prema celom svetu, istakao je on u emisiji "Aktuelnosti" na TV Happy.

Iako nema dokaza da će Zelenski biti zamenjen, u listu "Politiko" nedavno je objavljen tekst u kojem se govori o greškama koje je nepravio ukrajinski lider.

- Obećao je mnogo, verovatno previše, a malo postigao - navodi se u tekstu.

 

 

Ipak, ovaj tekst "Politika" takođe nije dovoljan dokaz da će Zelenski biti zamenjen, a i veliko je pitanje ko bi mogao da preuzme njegovo mesto.

Gradonačelnik Kijeva Vitalij Kličko nije želeo da konkretno kaže da li će izaći na kraj sa Zelenskim na predsedničkim izborima sledeće godine.

- Kada je zemlja u ratu, kada je veliki deo zemlje okupiran, kada je deset miliona ljudi van zemlje, politička konkurencija može biti fatalna za našu zemlju - upozorio je on.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading