aleksandar vučić, tenk
TANJUG/ DIMITRIJE GOLL
aleksandar vučić, tenk

TANJUG/ DIMITRIJE GOLL

aleksandar vučić, tenk, Foto: TANJUG/ DIMITRIJE GOLL

* Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio da svi napadači moraju da budu uhapšeni

* Izleteli na auto-put i tukli vozače

* Kod Mislođina troje povređeno

Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je danas da moraju da budu uhapšeni napadači koji su u noći između utorka i srede izleteli na auto-put "Miloš Veliki" i palicama lupali vozila koja su uspeli da zaustave, povredivši pritom troje ljudi.

Otkriveno ko su huligani, a evo šta su sve radili putnicima!

AUTOR: Alo.rs/I.L. DATUM I VREME: 28.08.2019. 20:52 Policija traga za 9 osoba. Navijači Partizana pravili haos na autoputu Miloš Veliki, Foto: Printskrin Grupa navijača Partizana divljala je na autoputu Miloš Veliki kod Mislođina u noći između utorka i srede, navode mediji. MASKIRANI RAZBOJNICI PRAVILI HAOS NA AUTOPUTU MILOŠ VELIKI!

 

"Svi će biti pohapšeni. Kako to može da se spreči? Pa, svi će biti pohapšeni", rekao je Vučić odgovarajući na pitanja novinara.

"Svi koji su tamo tukli ljude, sa palicama izlazili na autoput, ta banda će da bude pohapšena", dodao je predsednik.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Prema pisanju medija, više od 10 osoba, sa fantomkama na glavama, nešto iza ponoći između utorka i srede, presrelo je dva vozila kod Mislođina i razlupali ih palicama, a potom pobegli.

Policija je ubrzo stigla na lice mesta i zatekla dva razlupana vozila i četvoricu mladića od kojih su trojica povređena u incidentu.

BONUS VIDEO: Munjeviti start i izlazak srpskih tenkista