SILNO ŽELELI NASLEDNIKE Veštačkom oplodnjom dobila trojke! Sedam godina kasnije na ultrazvučnom pregledu lekar se zaprepastio (VIDEO)

Pokušavali godinama

Trojke sa majkom
Trojke sa majkom, Foto: Printscreen

*Godinama pokušavali da dobiju dete

*Uspelo im posle veštačke oplodnje

*Posle sedam godina drugi put postali roditelji trojki

 

Ništa na svetu nisu želeli više od toga da postanu roditelji devojčice ili dečaka. Iako su Kortni i Filip Garet iz Nju Orleansa pokušavali mnogo godina, to jednostavno nije bilo uspešno.

Na kraju su odlučili da pokušaju sa vantelesnom oplodnjom i Kortni je konačno ostala trudna, sa trojkama. Ali to nije bilo jedino iznenađenje. Sedam godina kasnije, doktori su ponovo ostali zapanjeni.

Njihova deca – Oliver, Džek i Eli su rođeni zahvaljujući vantelesnoj oplodnji. Vantelesnom oplodnjom su implantirana dva embriona, jedan se razdvojio i tako su nastali blizanci plus jedna sestra. Ono što oni nisu znali je da su njihovi roditelji odlučili da dobiju i četvrto dete.

TRESLA SE GRČKA Novi zemljotres pogodio letovalište puno Srba! Čekaju se informacije o povređenima!

Sedam godina kasnije, iznenadili su decu vešću da je Kortni ponovo trudna. Ultrazvuk je pokazao da Kortni nije samo trudna ponovo, nego opet očekuje trojke – drugi put. Ali to nije ono što je iznenadilo doktore.

KASAPIO BLOGERKU DO SMRTI I STAVIO JE U KOFER! Otkriven UBICA prelepe Ruskinje! Pojavili se i novi skandalozni detalji iz njenog života! KAMERE SNIMILE MONSTRUMA! (VIDEO)

Doktor je objasnio o čemu se radi. Tokom istog meseca kada je Kortni otišla na vantelesnu oplodnju, takođe je zatrudnela i prirodnim putem. Jedan embrion se podelio i ona je imala par jednojajčanih blizanaca i devojčicu u stomaku. Druge trojke su začete prirodnim putem – a trudnoća je ista.

To je fenomen koji je ostavio i doktore i roditelje bez reči. To je ekstremno retka pojava. Zbog ovog čuda, porodica Garet je porasla od dva člana do njih osam. Oni su sada jedna velika i srećna porodica! Podelite ovu neverovatnu priču sa prijateljima da pokažete da ništa nije nemoguće i da se čuda stvarno događaju!

BONUS VIDEO: Ne okrećite glavu od tuđe nesreće! Ovoj porodici je potrebna naša pomoć

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi